powinien zejsc, w poprzedniej pamietam miesiac przed porodem mialam cellulit, po wszystko wrocilo do normy.Cellulit podjerzejwm zejdzie nam po ciazy. Jestem pelna nadziei ze tak bedzie, bo pamietam jak skonzylam brac tabletki anty i momentalnie pozbylam sie cellulitu wiec ta woda chyba zejdzie
reklama
ja tez tak chcialam... ale coz.. nie dlo rady. a jak wrocilam do pracy, to przez karmienie godzine wczesniej konczylam, a synka i tak karmilam juz tylko raz po powrocie.A mi sie marzy max do roku pozniej wracam do pracy i chce to skonczyc
Kacprysiowo
Moderatorka
Ayra ja jestem takim przykładem, zawierałam się że ja KP nie będę, cóż karmilam prawie rok i gdyby cyca nie odrzucił (jako pierwszy wiedział że jestem w ciąży) karmilabym po dziś dzień. Żal mi było tego ciumkania połączonego z patrzeniem.w oczy i usmiechami..... Ach....
Mlodamama cieszę się że nie mi jednej nie podchodzi.
Czy jest tu jakaś mama co ma też sporo wód plodowych??
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Nie ma opcji mamusia wraca do pracy dzidzia idzie do zlobka i musi byc samodzielnaA jak Rozalka pokocha cyca mamusi i nie będzie chciała go rzucić [emoji14] ?
Zając Czerwcowy
Obrzydze jej [emoji23]A jak Rozalka pokocha cyca mamusi i nie będzie chciała go rzucić [emoji14] ?
Sasankaa
W tej to nawet nie wiem, bo lekarz w sumie nie mówił o ilości, ale w pierwszej miałam dużo wód.Ayra ja jestem takim przykładem, zawierałam się że ja KP nie będę, cóż karmilam prawie rok i gdyby cyca nie odrzucił (jako pierwszy wiedział że jestem w ciąży) karmilabym po dziś dzień. Żal mi było tego ciumkania połączonego z patrzeniem.w oczy i usmiechami..... Ach....
Ma któraś z Was spadek energii? Ja mam już drugi dzień. Normalnie żyć się odechciewa [emoji20]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
Jeśli uda mi się karmić to chętnie ale tylko 3 miesiące. Rozmawiałam z położną i to jest najbardziej racjonalne wyjście. Wracam do szkoły i nie da rady inaczej. Mieszkamy 25km od mojej szkoły, nikt mi małego nie będzie dowoził 2 razy na karmienie. Z laktatorem po szkole też chodzić nie będę więc od września koniec kp. Szkoda mi bo jeśli tylko dałoby się inaczej to karmiłabym jak najdłużej, o ile oczywiście wgl bd miala pokarm bo u nas w rodzinie to z tym ciężko.
A na celulit ja również polecam masaż bańką chińska ( już po ciąży), ja to robiłam co 2 dni 10min. dużo oliwki i ogień efekty super. Do szczotkowania się nie przekonałam nawet sobie szczotke kupiłam "lepszą" ale to nie dla mnie
A na celulit ja również polecam masaż bańką chińska ( już po ciąży), ja to robiłam co 2 dni 10min. dużo oliwki i ogień efekty super. Do szczotkowania się nie przekonałam nawet sobie szczotke kupiłam "lepszą" ale to nie dla mnie
reklama
Zając Czerwcowy
Wczoraj mialam i zasnelam.po 20 dzis jest spokoMa któraś z Was spadek energii? Ja mam już drugi dzień. Normalnie żyć się odechciewa [emoji20]