reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jeśli uda mi się karmić to chętnie ale tylko 3 miesiące. Rozmawiałam z położną i to jest najbardziej racjonalne wyjście. Wracam do szkoły i nie da rady inaczej. Mieszkamy 25km od mojej szkoły, nikt mi małego nie będzie dowoził 2 razy na karmienie. Z laktatorem po szkole też chodzić nie będę więc od września koniec kp. Szkoda mi bo jeśli tylko dałoby się inaczej to karmiłabym jak najdłużej, o ile oczywiście wgl bd miala pokarm bo u nas w rodzinie to z tym ciężko.

A na celulit ja również polecam masaż bańką chińska ( już po ciąży), ja to robiłam co 2 dni 10min. dużo oliwki i ogień;) efekty super. Do szczotkowania się nie przekonałam nawet sobie szczotke kupiłam "lepszą" ale to nie dla mnie ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Jak to ku$%a OGIEŃ ??? [emoji87] [emoji85] [emoji86] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Kobitki ja np wymiotowałam cały poród [emoji16] więc o jedzeniu mowy nie było. Piłam tylko dużo wody żeby żołądek nie był pusty.

thgfikgneziy9g6d.png
Ja też wymiotowałam [emoji85]
Ma któraś z Was spadek energii? Ja mam już drugi dzień. Normalnie żyć się odechciewa [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo jak Ty .. ;) ja wczoraj przespałam cały dzień, dziś całą noc. Szok. I nic mi się nie chcę tylko spać i też mi się ciężko oddycha. Najlepiej leżałabym w łóżku z otwartym oknem [emoji23]. Mam nadzieje, że to wina pogody i wrócę do siebie po świetach- w końcu czeka mnie pranie wyprawki i prasowanie.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ja mam spadek energii, ale to głownie dlatego, że endo odstawił mi jeden hormon, który był moim motorem napędowym (trudności z dobraniem dawki, wahania w wynikach mocne itd.) :/

74703e3kkwoaumma.png

Mam tak samo jak Ty .. ;) ja wczoraj przespałam cały dzień, dziś całą noc. Szok. I nic mi się nie chcę tylko spać i też mi się ciężko oddycha. Najlepiej leżałabym w łóżku z otwartym oknem [emoji23]. Mam nadzieje, że to wina pogody i wrócę do siebie po świetach- w końcu czeka mnie pranie wyprawki i prasowanie.

f2w3rjjgwqepia0h.png
To ja między skurczami .... zasypialam na te kilka minut, a zawsze myślałam że to nie możliwe ;)

reklama

f2w3rjjgwqepia0h.png
Nooo właśnie też liczę na cud. Wyprawka się nie przejmuję, będę miała stawkę to w dwa dni ogarnę temat ale święta za pasem trzebaby jakieś minimum wykrzesać. Zacznę od obiadu na dziś.... Jedzenie ostatnio najlepiej mi wychodzi [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry