reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jeśli uda mi się karmić to chętnie ale tylko 3 miesiące. Rozmawiałam z położną i to jest najbardziej racjonalne wyjście. Wracam do szkoły i nie da rady inaczej. Mieszkamy 25km od mojej szkoły, nikt mi małego nie będzie dowoził 2 razy na karmienie. Z laktatorem po szkole też chodzić nie będę więc od września koniec kp. Szkoda mi bo jeśli tylko dałoby się inaczej to karmiłabym jak najdłużej, o ile oczywiście wgl bd miala pokarm bo u nas w rodzinie to z tym ciężko.

A na celulit ja również polecam masaż bańką chińska ( już po ciąży), ja to robiłam co 2 dni 10min. dużo oliwki i ogień;) efekty super. Do szczotkowania się nie przekonałam nawet sobie szczotke kupiłam "lepszą" ale to nie dla mnie ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Jak to ku$%a OGIEŃ ??? [emoji87] [emoji85] [emoji86] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Kobitki ja np wymiotowałam cały poród [emoji16] więc o jedzeniu mowy nie było. Piłam tylko dużo wody żeby żołądek nie był pusty.

thgfikgneziy9g6d.png
Ja też wymiotowałam [emoji85]
Ma któraś z Was spadek energii? Ja mam już drugi dzień. Normalnie żyć się odechciewa [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo jak Ty .. ;) ja wczoraj przespałam cały dzień, dziś całą noc. Szok. I nic mi się nie chcę tylko spać i też mi się ciężko oddycha. Najlepiej leżałabym w łóżku z otwartym oknem [emoji23]. Mam nadzieje, że to wina pogody i wrócę do siebie po świetach- w końcu czeka mnie pranie wyprawki i prasowanie.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ja mam spadek energii, ale to głownie dlatego, że endo odstawił mi jeden hormon, który był moim motorem napędowym (trudności z dobraniem dawki, wahania w wynikach mocne itd.) :/

74703e3kkwoaumma.png

Mam tak samo jak Ty .. ;) ja wczoraj przespałam cały dzień, dziś całą noc. Szok. I nic mi się nie chcę tylko spać i też mi się ciężko oddycha. Najlepiej leżałabym w łóżku z otwartym oknem [emoji23]. Mam nadzieje, że to wina pogody i wrócę do siebie po świetach- w końcu czeka mnie pranie wyprawki i prasowanie.

f2w3rjjgwqepia0h.png
To ja między skurczami .... zasypialam na te kilka minut, a zawsze myślałam że to nie możliwe ;)

reklama

f2w3rjjgwqepia0h.png
Nooo właśnie też liczę na cud. Wyprawka się nie przejmuję, będę miała stawkę to w dwa dni ogarnę temat ale święta za pasem trzebaby jakieś minimum wykrzesać. Zacznę od obiadu na dziś.... Jedzenie ostatnio najlepiej mi wychodzi [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry