reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pochwalę się kolejnym dziełem [emoji38] Kostka sensoryczna dla maluszków! Z gryzakiem i zawieszką do wózka, w środku dzwoneczek, jedna ściana szeleści. Kolejne będą też kolorowe [emoji4]
Link do: Domowa Wytwórnia
Która ma ochotę na taką?
1491244741-aaaaaa.jpeg
1491244747-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Do kiedy zdolna kobietko można się do Ciebie zgłaszac po takie cuda? Chciałbym o takie cudo i na pewno kocyk i poduszeczke do wózka ale jeszcze wybór wózka przede mna! Jestem fanką szeregi wiec chciałbym żeby wózek albo kocyk był szary ale jeszcze nie wiem które!

reklama
70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
1491156494-aaaaaa.jpeg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Mój już obrócony ale układa się w rogalik

f2w3dqk3ppeg1afv.png

reklama
Do góry