reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Co jest z tą apką nie ma powiadomien

f2w3dqk3ppeg1afv.png

reklama
Hej dziewczyny. Ja wczoraj pierwszy raz na SR byłam. Super sprawa. Duzo informacji w fajne formie podanych. Dowiedzialam się np ze w moim szpitalu nie toleruje się własnej poloznej nawet jak ta polozna jest w tym szpitalu zatrudniona. Moze być przy porodzie ale jak będzie poza jej zmiana to nie ma prawa dotknąć się nawet do strzykawki. Wiec mój M. może wkoncu dać mi spokój żebym sobie polozna wynajęla.
Wczoraj robiłam zakupy w rosmanie. A raczej w dwóch bo w jednym pieluszek najmniejszych nie było ani paczki. Żadnej marki taniej czy drogiej! Polecialam po drugiego mniejszego sklepu i kupiłam w zasadzie prawie wszystko dla malca. Jeszcze apteka mi została ale tam szaleć nie będę. Krem na sutki, tantum rosa jakieś podkłady i chyba wsio. Leków nie kupuje bo znając życie mi się przeterminuja.

Do kiedy zdolna kobietko można się do Ciebie zgłaszac po takie cuda? Chciałbym o takie cudo i na pewno kocyk i poduszeczke do wózka ale jeszcze wybór wózka przede mna! Jestem fanką szeregi wiec chciałbym żeby wózek albo kocyk był szary ale jeszcze nie wiem które!
Pisz na priv co byś chciała, na szczęście wciąż mam siły i energię :) ze spokojem po świętach też będzie czas na szycie [emoji11]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
[emoji188][emoji12]poczułaś moje stopy na Twoim pośladku? No a teraz mi oddaj bo mam dziś taki sam nastrój [emoji21]

16udskjopmtfyunf.png
Ahahaha dobre! Wstałam, umylam się, przebralam, wyjelam mięso, puściłam pranie i leżę dalej. Jeszcze zrobię sobie herbatkę. A teraz oddaje [emoji188] [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry