Do kiedy zdolna kobietko można się do Ciebie zgłaszac po takie cuda? Chciałbym o takie cudo i na pewno kocyk i poduszeczke do wózka ale jeszcze wybór wózka przede mna! Jestem fanką szeregi wiec chciałbym żeby wózek albo kocyk był szary ale jeszcze nie wiem które!Pochwalę się kolejnym dziełem [emoji38] Kostka sensoryczna dla maluszków! Z gryzakiem i zawieszką do wózka, w środku dzwoneczek, jedna ściana szeleści. Kolejne będą też kolorowe [emoji4]
Link do: Domowa Wytwórnia
Która ma ochotę na taką?
reklama
@Gemmina śliczności [emoji7]
@"Vanilia" a ile przed porodem? Bo nie chciałabym żeby mi się mąż niepotrzebnie ślizgał [emoji6][emoji12]
Hahahaha az przeczytalam mojemu hahaha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój już obrócony ale układa się w rogalik70 dni do [emoji85]
A czy Wasze Maluszki już się obróciły? Naszej niestety się nie spieszy, na ostatnim usg (tydzień temu) głowa w gorze i ciagle czuje kopniaki w tym samym kierunku, wiec chyba bez zmian, chociaż teraz czytam że ma jeszcze dużo czasu...
Natalia ja też dzisiaj idę do lekarza na pogadankę po krzywej a jutro do drugiego w tej samej sprawieDziewczyny potrzebuje tylko podniesienia na duchu jednak jutro się wcisne do lekarza wcześniej, wszystko będzie dobrze prawda? Wystarczy dieta i będzie wszystko ok?
U nas też tak jest centymetr i macanko [emoji16]Dokładnie tak... palcami określają wagę i położenie dziecka, a prawidłowy przyrost masy mierzą centymetrem krawieckim...
Swoją drogą całkiem nieźle im to wychodzi....
mlodamama21
Fanka BB :)
gaya11
reklama
mlodamama21
W tym caly szkopol ze tutaj maja to w dupie...czekalm jak zwykle w kolejce do okienka 20 min i ponad pol h na 1 pobranie..zal [emoji52] tak juz niedlugo bym byla po..Wszystkie dałyśmy radę to i ty dasz ,spokojnie A tak apropo u mnie kobiety w ciąży z glukozą wchodzą bez kolejki jako pierwsze, piguły zawsze wołają : )