reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gemmina rewelacja ta kostka [emoji3] i pięknie wykonana

Wy o siemieniu i przypomniało mi się co wczoraj czytałam. Przed porodem warto pić codziennie zaparzone siemię lniane. W pochwie robi się bardziej ślisko przez co dziecku łatwiej wyjść [emoji4] no a za tym idzie szybsza druga faza porodu

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Gemmina rewelacja ta kostka [emoji3] i pięknie wykonana

Wy o siemieniu i przypomniało mi się co wczoraj czytałam. Przed porodem warto pić codziennie zaparzone siemię lniane. W pochwie robi się bardziej ślisko przez co dziecku łatwiej wyjść [emoji4] no a za tym idzie szybsza druga faza porodu

thgfikgneziy9g6d.png
Ja nawet widziałam w jakiej aptece żel dopochwowy co przed porodem się stosuje i ma takie działanie.

też jutro wizytuję , mam nadzieję że już nic się nie zmieni i zostanie Nadia :)
U nas tez w planach Nadka, ale zobaczymy, moze jak sie urodzi to zmienimy. Za mna jeszcze "chodzi" Marcelinka i Rozalka [emoji6] . A maz zdecydowany na Nadie.
Tez sie zastanawiam czy mala sie odwroci i co jesli nie. Choc skoro piszecie, ze tylko u pierwiastek ulozenie posladkowe jest wskazaniem do cc, to chyba nie mam wyboru

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A co do zgagi to na szczecie nie mam, przy synku tez nie mialam. Mam za to ciagle jakis ucisk na prawy posladek, czasem czuje jakby mi ktos szpile wbijal. [emoji33]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry