Jeden z lepszych we WrocławiuCo za ginekolog po nocach przyjmuje?
reklama
O masakra kiedy on śpiJeden z lepszych we Wrocławiu
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
[emoji33] [emoji33] [emoji33] moja Pani ma zawsze 20-40 minut opoznienia ale to juz przesada...Któraś z Was pisała o opoznieniach u ginekologa jest 22.15 a.ja 6 w kolejce DRAMAT
Też zadaje sobie to pytanie Z rana szpital potem wykłady na uczelni i popołudnia u siebie w gabinecieO masakra kiedy on śpi
Pierwszy raz tak mi się zdarzyło zazwyczaj czekam do 30min[emoji33] [emoji33] [emoji33] moja Pani ma zawsze 20-40 minut opoznienia ale to juz przesada...
zajac temu dziecku to juz nie zaszkodzisz, jak teraz nie masz przeciwciał to może dojść do wymiany krwi albo przy jakimś urazie krwawieniu itd, a ja wychodzę z założenia ze raczej takie rzeczy to trudno nie zauważyć to wtedy trzeba będzie to monitorować. A po porodzie od razu sie te przeciwciała nie wytwarzają, bo podają te immunoglobuliny do 48h po porodzie wiec przy porodzie na pewno dzidziusiowi sie nie zaszkodzi. Moja lekarka mówiła ze ona o tym mowi bo takie dostali wytyczne, a czy jest sens to tylko pokiwala sugerując ze niewiele jest przypadkow ze to naprawdę jest potrzebne. Każdy zrobi jak uwaza, ale jak jest trudność i sie nie uda to sie nie martw, tym bardziej ze to Twoja pierwsza ciaza
Rybcia2309
Fanka BB :)
No to się melduję w nocy poszłam siku i teraz spać nie mogę [emoji58] masakra... Mała gdzieś tak naciska że czy prawa czy lewa jest źle
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
D
Deleted member 158674
Gość
No to się melduję w nocy poszłam siku i teraz spać nie mogę [emoji58] masakra... Mała gdzieś tak naciska że czy prawa czy lewa jest źle
To witam w klubie [emoji16]a teraz sobie przypomniałam, że przegląd auta mam z datą na "zaraz" i w głowie panika czy jutro znajdę SKP...naprawdę, ale tylko w ciąży nie dość że nieogarnięta, to jeszcze po nocy problemów szukam. Chce już urodzić i być dawną sobą [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio edytowane przez moderatora: