reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O ja też się wybieram do laboratorium tylko oddać mocz na szczęście ale specjalnie jadę koło 9 bo wtedy w sobotę jest e miarę luźno

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Dzień dobry ;-)
Mój mężus już po 4 pojechał do pracy, ja wstałam po kaszę dla małego. A teraz mój skarb wstal, zrobił mamie papa i puścił buziaka i poszedł do salonu, taki mały a taki już cwaniak. Idę do kuchni zrobić jajecznice ;-)
A swoją drogą może i ja bym pojechała oddać siku na przyszłą wizytę.....

Ja też od 7.00 na nogach ale piękna pogoda zaraz na miasto uderzam mam 2.5 dnia na załatwienie kilku spraw największa czeka w poniedziałek ewentualny zakup mieszkania pod Wrocławiem wczoraj spędziłam godzinę na chodzeniu po osiedlu oby się udało [emoji110][emoji110][emoji110]

34bwqqmzdk6t9kh8.png

Ja dzisiaj mam plana zostać zawieszona na działkę do rodziców żeby dzieci mogły się pobawić na dworze a ja posiedzieć, choć przyznam że w nocy tyle razy siku latałam że się przestraszyłam że mała jest tak nisko, witam z rana

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny! W koncu Was nadrobilam!
Trzymam mocno kciuki za te Dziewczyny, ktorym cos sie dzieje[emoji110]na szczescie juz coraz mniej czasu zostalo wiec wszystko bedzie dobrze!:)
My z mezem zrobilismy sobie urodzinowy prezent i od czw jestesmy w olsztynie na pewnie ostatni w najblizszym czasie weekend we dwoje :D pogoda super! Tylko moje pachwiny i kregoslup szwankuja :p ale nie ma ze boli! Wczoraj zaliczylismy silownie, maz zrobil sobie wycisk, a ja 25min na roweku, potem cw na pilce i na macie :D a potem basen- jezu dzisiaj chyba pol dnia w nim spedze, bo w koncu czulam sie jak piorko hahahah gorzej bylo jak wyszlam- najpierw szok- cycki mialam wrazenie ze z 5kg waza, a potem brzuch, jakby mial mi spasc na ziemie taki ciezar czulam^^ potem spacerek, lody i jest super:)
I zamowilismy wozek! Ostatnio przyszedl fotelik wiec juz prawie cala wyprawka jest:) zostala mi wanienka, kosmetyki i rzeczy dla mnie:) pozdrawiam i zycze milego dnia!:)
1491027491-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry [emoji4]
Po mojej wczorajszej wizycie same dobre wieści [emoji6] Szyjka zamknięta, wody w normie, łożysko ok. Mała rozmiarami pasuje na 32 tydz i najważniejsze.... odwróciła się już główką w dół [emoji1] Niestety nie wiem ile waży bo zapomniałam spytać, ale skoro wszystko jest ok to i waga pewnie też [emoji4]
Piękny dzień się zapowiada [emoji41]

16udskjopmtfyunf.png

Do góry