reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A ja ostatnio wkoncu zaczelam przesypiac bez wstawania na siku w nocy...Chyba macica sie podniosła do góry.Aczkolwiek tak o 6 to mnie juz ciśnie i musze wstać.Zaraz ide na badania bo we wtorek wizyta.Pięknego dnia:)

zajac temu dziecku to juz nie zaszkodzisz, jak teraz nie masz przeciwciał to może dojść do wymiany krwi albo przy jakimś urazie krwawieniu itd, a ja wychodzę z założenia ze raczej takie rzeczy to trudno nie zauważyć to wtedy trzeba będzie to monitorować. A po porodzie od razu sie te przeciwciała nie wytwarzają, bo podają te immunoglobuliny do 48h po porodzie wiec przy porodzie na pewno dzidziusiowi sie nie zaszkodzi. Moja lekarka mówiła ze ona o tym mowi bo takie dostali wytyczne, a czy jest sens to tylko pokiwala sugerując ze niewiele jest przypadkow ze to naprawdę jest potrzebne. Każdy zrobi jak uwaza, ale jak jest trudność i sie nie uda to sie nie martw, tym bardziej ze to Twoja pierwsza ciaza

Wlasnie tak o tym czytalam... zreszta polozna mowila, ze nie musialabym miec ,,farta" zeby mowic od razu o konflikcie. Dziecko mstki ujemnej - jesli bedzie plusowe- bedzie obserwowane pod katem bilirubiny i zoltaczki.
Do tej pory moja ciaza przebiega wzorowo ( tfu tfu tfu ) wiec jakis tam urazow itp nie bylo...
Moze nie bedzie tak zle jak panikuje...

Dzieki :* :*

p19u9jcg81ehxczt.png

Zapowiada się piękny weekend, ponad 20 stopni. Mąż zaraz jedzie na studia, a ja zostaje sama w domku. Będzie laba!!!!!

W ogóle, to mój mąż z dnia na dzień zaczął mi bardziej pomagać. Sam z siebie. Nie mam się go o co czepiać. Aż dziwne.... Czyżby coś przeskrobał? Może ma w tym jakiś interes? A może wreszcie dojrzał??? :-D :-D Oby mu się już nie odmieniło :-D

Dzień dobry. Ja też już spać nie mogę :/

U nas dzieci zawsze będą minusowe, ba! wszystkie z grupą krwi 0-

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry