reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja wizytę będę miała w 28t1d a potem po 4 tygodniach czyli pewnie równo 32t1d

7u223e3kwboc3bjp.png

He he ja wstaję dokładnie tak samo.:D Ale przez to,że boję iż coś się stanie z brzuchem gdy będę się podnosić normalnie. Poza tym to bezpieczniejsze jeśli chodzi o rozejście mięśni brzuch i nie ma nic wspólnego z ich "siłą" . Po prostu zawartość już na to nie pozwala ;)
Może i tak, ale myśle że gdybym miała coś mięsni a nie tylko flaka po ciaży to było by lepiej ;) mąż się smieje że to wygląda jak żółw co sie przewrócił na skorupę i wstać nie może :D

Ja mam za 1,5 tygodnia te USG prenatalne. Trochę to będzie wcześnie, bo 30tc. Podobno najlepiej w 32 zrobić, ale z lekarzem nie będę się kłóciła.

f2w3rjjgwqepia0h.png
Mój też zaprosił mnie w 30 tygodniu a w Irlandii z racji że biorę Clexane mam USG w 32+5

34bwdqk3xt29egh4.png

Ostatnia edycja:
Ja idę 30+4, ale gin mówił że przy tym ostatnim nie ma już takiego znaczenia dokładny termin.

Też czuję że odżyłam, słoneczko świeci, a że mogę się już ruszać to trochę ogarnełam i nawet wybrałam się na krótkie zakupy :)

Jutro powtórka z glukozy :/ zapieralam się rękami i nogami ale nie chciała mi odpuscic, ale potem pojedziemy sobie na zakupy, może w końcu dorwę te staniki do karmienia.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

U mnie za oknem szaro, buro brzydko. Uchylilam okno to wiatr zawiewa jak szalony. Fajnie macie ze u was słoneczko! Mnie pogoda kompletnie nie zachęca do ruszenia się i robienia czegokolwiek :D leżę sobie i komunikujemy się z maleństwem żale mu sie ile mam dziś do zrobienia i jak bardzo mi się nie chce a on mi odpowiada kopniakami. Chociaż on jeden mnie rozumie i chyba też mu tak dobrze więc jeszcze trochę sobie polezymy :D

Ja na prenatalne jestem zapisana w 30tyg.

Dziewczyny,czy wiecie jakie dokumenty muszę zabrać ze sobą na pierwsze spotkanie do szkoły rodzenia? Sam dowód wystarczy?

Ja na prenatalne jestem zapisana w 30tyg.

Dziewczyny,czy wiecie jakie dokumenty muszę zabrać ze sobą na pierwsze spotkanie do szkoły rodzenia? Sam dowód wystarczy?
U mnie obowiązkowe jest zaświadczenie od lekarza prowadzącego ciążę bo to darmowa przyszpitalna szkoda rodzenia

reklama
Do góry