reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja wizytę będę miała w 28t1d a potem po 4 tygodniach czyli pewnie równo 32t1d

7u223e3kwboc3bjp.png

He he ja wstaję dokładnie tak samo.:D Ale przez to,że boję iż coś się stanie z brzuchem gdy będę się podnosić normalnie. Poza tym to bezpieczniejsze jeśli chodzi o rozejście mięśni brzuch i nie ma nic wspólnego z ich "siłą" . Po prostu zawartość już na to nie pozwala ;)
Może i tak, ale myśle że gdybym miała coś mięsni a nie tylko flaka po ciaży to było by lepiej ;) mąż się smieje że to wygląda jak żółw co sie przewrócił na skorupę i wstać nie może :D

Ja mam za 1,5 tygodnia te USG prenatalne. Trochę to będzie wcześnie, bo 30tc. Podobno najlepiej w 32 zrobić, ale z lekarzem nie będę się kłóciła.

f2w3rjjgwqepia0h.png
Mój też zaprosił mnie w 30 tygodniu a w Irlandii z racji że biorę Clexane mam USG w 32+5

34bwdqk3xt29egh4.png

Ostatnia edycja:
Ja idę 30+4, ale gin mówił że przy tym ostatnim nie ma już takiego znaczenia dokładny termin.

Też czuję że odżyłam, słoneczko świeci, a że mogę się już ruszać to trochę ogarnełam i nawet wybrałam się na krótkie zakupy :)

Jutro powtórka z glukozy :/ zapieralam się rękami i nogami ale nie chciała mi odpuscic, ale potem pojedziemy sobie na zakupy, może w końcu dorwę te staniki do karmienia.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

U mnie za oknem szaro, buro brzydko. Uchylilam okno to wiatr zawiewa jak szalony. Fajnie macie ze u was słoneczko! Mnie pogoda kompletnie nie zachęca do ruszenia się i robienia czegokolwiek :D leżę sobie i komunikujemy się z maleństwem żale mu sie ile mam dziś do zrobienia i jak bardzo mi się nie chce a on mi odpowiada kopniakami. Chociaż on jeden mnie rozumie i chyba też mu tak dobrze więc jeszcze trochę sobie polezymy :D

Ja na prenatalne jestem zapisana w 30tyg.

Dziewczyny,czy wiecie jakie dokumenty muszę zabrać ze sobą na pierwsze spotkanie do szkoły rodzenia? Sam dowód wystarczy?

Ja na prenatalne jestem zapisana w 30tyg.

Dziewczyny,czy wiecie jakie dokumenty muszę zabrać ze sobą na pierwsze spotkanie do szkoły rodzenia? Sam dowód wystarczy?
U mnie obowiązkowe jest zaświadczenie od lekarza prowadzącego ciążę bo to darmowa przyszpitalna szkoda rodzenia

reklama
Do góry