reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Może i tak, ale myśle że gdybym miała coś mięsni a nie tylko flaka po ciaży to było by lepiej mąż się smieje że to wygląda jak żółw co sie przewrócił na skorupę i wstać nie możeHe he ja wstaję dokładnie tak samo. Ale przez to,że boję iż coś się stanie z brzuchem gdy będę się podnosić normalnie. Poza tym to bezpieczniejsze jeśli chodzi o rozejście mięśni brzuch i nie ma nic wspólnego z ich "siłą" . Po prostu zawartość już na to nie pozwala
Mój też zaprosił mnie w 30 tygodniu a w Irlandii z racji że biorę Clexane mam USG w 32+5Ja mam za 1,5 tygodnia te USG prenatalne. Trochę to będzie wcześnie, bo 30tc. Podobno najlepiej w 32 zrobić, ale z lekarzem nie będę się kłóciła.
Ostatnia edycja:
Aleksandrax
Ja idę 30+4, ale gin mówił że przy tym ostatnim nie ma już takiego znaczenia dokładny termin.
Też czuję że odżyłam, słoneczko świeci, a że mogę się już ruszać to trochę ogarnełam i nawet wybrałam się na krótkie zakupy
Jutro powtórka z glukozy :/ zapieralam się rękami i nogami ale nie chciała mi odpuscic, ale potem pojedziemy sobie na zakupy, może w końcu dorwę te staniki do karmienia.
Też czuję że odżyłam, słoneczko świeci, a że mogę się już ruszać to trochę ogarnełam i nawet wybrałam się na krótkie zakupy
Jutro powtórka z glukozy :/ zapieralam się rękami i nogami ale nie chciała mi odpuscic, ale potem pojedziemy sobie na zakupy, może w końcu dorwę te staniki do karmienia.
U mnie za oknem szaro, buro brzydko. Uchylilam okno to wiatr zawiewa jak szalony. Fajnie macie ze u was słoneczko! Mnie pogoda kompletnie nie zachęca do ruszenia się i robienia czegokolwiek leżę sobie i komunikujemy się z maleństwem żale mu sie ile mam dziś do zrobienia i jak bardzo mi się nie chce a on mi odpowiada kopniakami. Chociaż on jeden mnie rozumie i chyba też mu tak dobrze więc jeszcze trochę sobie polezymy
melomanka
A moja kumpela dzis nad ranem urodzila sn blizniaki [emoji2]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emkaa