reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Melomankw rewelacja!!
U Nas też buro za oknem,
Zrobiłam wyniki i są ok.
A zaraz jadę do dr niech patrzy na to co mi dokucza, jad z babcią więc biedna będzie miała masakre z moim małym w samochodzie. Już mi jej szkoda. Trzymajcie kciuki.
U Nas też buro za oknem,
Zrobiłam wyniki i są ok.
A zaraz jadę do dr niech patrzy na to co mi dokucza, jad z babcią więc biedna będzie miała masakre z moim małym w samochodzie. Już mi jej szkoda. Trzymajcie kciuki.
obejrzyjcie, taki mi dzis wpadlo w oko
moze ktoras wykorzysta
moze ktoras wykorzysta
mlodamama21
Fanka BB :)
Ja na prenatalne jestem zapisana w 30tyg.
Dziewczyny,czy wiecie jakie dokumenty muszę zabrać ze sobą na pierwsze spotkanie do szkoły rodzenia? Sam dowód wystarczy?
Ja co spotkanie mam mieć kartę ciąży jeszcze i jak chce to wyniki badań ostatnie bo położne zerkaja co i jak ich zdaniem jeśli chcemy żeby sprawdziły.
an93
Fanka BB :)
A nie musiałaś mieć dokumentu,który uprawnia do bezpłatnego korzystania ze szkoły??Ja co spotkanie mam mieć kartę ciąży jeszcze i jak chce to wyniki badań ostatnie bo położne zerkaja co i jak ich zdaniem jeśli chcemy żeby sprawdziły.
A nie musiałaś mieć dokumentu,który uprawnia do bezpłatnego korzystania ze szkoły??
Nie. U nas każda ciężarna ma do tego prawo nie wazne czy prywatnie prowadzi ciążę czy publicznie. Nie ważne gdzie jest zameldowania ważne jest gdzie mieszka. Teraz nawet w dowodzie nie ma adresu meldunku bo jest nieważny. A i przy pierwszym spotkaniu położna środowiskowa musiałam wybrać.
reklama