Kacprysiowo
Moderatorka
Wróciłam od dok, wszystko Oki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy że spojeniem czy Wy też macie wrażenie "szerokości" w kroczu???
Juz chcesz staniki kupowac ? A jak Ci cycol urosnie ?Ja idę 30+4, ale gin mówił że przy tym ostatnim nie ma już takiego znaczenia dokładny termin.
Też czuję że odżyłam, słoneczko świeci, a że mogę się już ruszać to trochę ogarnełam i nawet wybrałam się na krótkie zakupy
Jutro powtórka z glukozy :/ zapieralam się rękami i nogami ale nie chciała mi odpuscic, ale potem pojedziemy sobie na zakupy, może w końcu dorwę te staniki do karmienia.
Do zacałowaniaMoja Zosia
Przytulona do nogi:
Najpiękniejsze usta ever
1050g szczęścia.
Tez mam problem a jak juz to boli...tak jak mialam na poczatkuDziewczyny macie problem z kupą że tak powiem [emoji6] kurcze ja wcześniej bardzo regularnie i często teraz też regularnie tyle że raz w tygodniu [emoji27] musli nie mogę bo mnie zatyka próbowałam śliwki suszone i nic
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Urosnąć już nie urosną, co najwyżej się wypełnią, po karmieniu i schudnieciu 30kg mam tam trochę zapasu na to , planuje i tak takie miekkie to się dopasują.Juz chcesz staniki kupowac ? A jak Ci cycol urosnie ?