reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja idę 30+4, ale gin mówił że przy tym ostatnim nie ma już takiego znaczenia dokładny termin.

Też czuję że odżyłam, słoneczko świeci, a że mogę się już ruszać to trochę ogarnełam i nawet wybrałam się na krótkie zakupy :)

Jutro powtórka z glukozy :/ zapieralam się rękami i nogami ale nie chciała mi odpuscic, ale potem pojedziemy sobie na zakupy, może w końcu dorwę te staniki do karmienia.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Juz chcesz staniki kupowac ? A jak Ci cycol urosnie :) ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Emkamat kurcze ja już dawno nie wiem co to sens:-(
No właśnie chyba w pochwie, to co to jest? Dziś dok zaglądał i jest ok....

Monya piękny kilogram szczęścia :-)

Zając ja kupowałam wczoraj taki by cycki trzymał na swoim miejscu jscu a nie na brzuchu ;-)

Dziewczyny macie problem z kupą że tak powiem [emoji6] kurcze ja wcześniej bardzo regularnie i często teraz też regularnie tyle że raz w tygodniu [emoji27] musli nie mogę bo mnie zatyka próbowałam śliwki suszone i nic

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny macie problem z kupą że tak powiem [emoji6] kurcze ja wcześniej bardzo regularnie i często teraz też regularnie tyle że raz w tygodniu [emoji27] musli nie mogę bo mnie zatyka próbowałam śliwki suszone i nic

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam problem a jak juz to boli...tak jak mialam na poczatku :(

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry