reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Musze sie jeszcze pochwalic, ze zamowilam mi i mezowi weekend na mazurach na koniec marca :D mysle ze to bedzie ostatni wyjazd we dwojke !!! Maz nigdy nie byl na mazurach, ma urodziny a do tego jest tam basen i silownia wiec mam nadzieje sie troche poruszac i pospacerowac ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
My w środę zaczęliśmy szkole rodzenia. W tym samym miejscu i z tymi samymi położnymi co przy synku. I wspomnienia wróciły. Ja juz tez nie mogę doczekać się tej kruszynki przy naszym boku.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Od kiedy jestem mamą to egzekwuje swoje prawa

Ja to sie muszę na bok obrócić, później nogi wyciągam na podłogę i dopiero wstaje. Chyba mój poziom mięsni brzucha to 0 :D Mnie przy wstawaniu tylko spojenie boli ,a tak to ok

He he ja wstaję dokładnie tak samo.:D Ale przez to,że boję iż coś się stanie z brzuchem gdy będę się podnosić normalnie. Poza tym to bezpieczniejsze jeśli chodzi o rozejście mięśni brzuch i nie ma nic wspólnego z ich "siłą" . Po prostu zawartość już na to nie pozwala ;)

To u mnie z tym spaniem odwrotnie, jestem bardziej zmęczona i tak jak zawsze mogę siedzieć do pierwszej w nocy i wstawać 7-8 tak teraz 21 i odpływam

7u223e3kwboc3bjp.png

A ja znowu źle wstałam i zaatakował mnie ten ból tuż nad samym brzuchem co to nie wiadomo co tam jest. Jakby mi ktoś tam przywalił a potem jakby piecze. Dziwne co to już nie można w miarę normalni wstać z łóżka? Która też tak ma?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jak sie jakod za szybko pod zlym katem obracam na lozku lub zle wstaje...jakby mi jajowod sie urywal [emoji32]

reklama
Do góry