reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Zając bo bebechy do góry się przesunely i ciasno im
Ehhh i bedzie gorzej... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Powiem Ci ze mam tak samo. Lekarz sam nie wie od czego to jest. Ale u mnie to potrafi boleć przez cały dzień z małymi przerwami. W poniedziałek idę na usg jamy brzusznej. Zobaczymy co wyjdzie bo wyniki z krwi mam ok. A ból momentami nie do zniesienia :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj mi znać koniecznie co tam wyszło!

Mięsień prosty mi się rozszedł już w poprzedniej ciąży a zgaga to na pewno nie jest bo to mi się robi w określonych sytuacjach. Nic to musze bardziej uważać.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Co by przełamać Waszą złą passę... ja czuję się świetnie. Nic mnie boli nie strzyka,nie ciągnie. Wiadomo, ze jak pochodzę dłużej to brzuch twardy, ale przestałam sie fiksować, bo tak musi byc. Czuję, że szyjka luźna więc to najważniejsze. Mogę ćwiczyć , kucać tańczyć. Czasem łapię się za brzuch i sprawdzam czy tam jest [emoji6]
W porównaniu z pierwszą ciąża to teraz jest rewelacja.
Dzis zaczynamy 29 tc. 6,7 kg na plusie. Obwód w pasie 91 cm.
Dzis mamy tez usg 3D. Mam nadzieję, że córeczka Zosia bedzie współpracować.

Co do snu to faktycznie mniej go potrzebuje. Kładę się 23-24 i o 7 wstaję wyspana mimo kilku pobudek do syna w nocy.
Wcześniej kładłam się o 21 i ledwo można mnie było wyciągnąć o 8-9 z łóżka.
Moze to ten etap kiedy syndrom wicia gniazda się włącza kiedy możemy góry przenosić tuż przed godziną 0.

Trzymajcie się wszystkie obolałe. Juz niedługo.

oar8pg4n1kii9v0d.png

O jeny jak się optymistycznie zrobiło i słoneczko za oknem. Macie rację dziewczyny już bliżej niż dalej, nie mogę doczekać się tej małej kruszynki. Przezyjemy i damy radę [emoji16] idę robić listę na zakupy, niestety dziś tylko spozywka hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam za 1,5 tygodnia te USG prenatalne. Trochę to będzie wcześnie, bo 30tc. Podobno najlepiej w 32 zrobić, ale z lekarzem nie będę się kłóciła.

f2w3rjjgwqepia0h.png

reklama
Do góry