reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Może to głupie bo nienawidzę soku pomidorowego ale gdybym miała go zamienić na owoce suszone albo awokado to nigdy w życiu. To jest chyba dla mnie większą zmora niż też sok na którego znalazłam metodę :D a reszty to trzeba by tyle jeść że hoho
Suszone morelki mniam, awokado mniam mniam ;)
A ja uwielbiam sok pomidorowy i narobilyscie mi na niego smaka ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja nawet lubię sok pomidorowy, ale ostatnio po pomidorach mam kosmiczną zgage. Nawet po kechupie lub zupie pomidorowej [emoji37][emoji4]

f2w3rjjgwqepia0h.png

mam 27 tydzień i kilka dni, krawienie chyba jakieś naczynko po prostu pękło, ale ja mam nisko łożysko wiec sprawdzają czy sie czasem nie zaczyna odklejać... Ale weekend niestety w szpitalu zostaje..

hej, ja niestety melduje soe ze szpitala.. Wczoraj wieczorem dostałam lekkiego krwawienia i rano po kontakcie z lekarka akurat miala dyżur w szpitalu, wiec kazała przyjść sprawdzić, badania coprawda ok ale zostaje na obserwacji, Julcio wazy 1,1kg
Trzymajcie się mocno [emoji8] Mam nadzieję że po weekendzie wyjdziecie [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
mam 27 tydzień i kilka dni, krawienie chyba jakieś naczynko po prostu pękło, ale ja mam nisko łożysko wiec sprawdzają czy sie czasem nie zaczyna odklejać... Ale weekend niestety w szpitalu zostaje..

Trzymam kciuki by wszystko było ok! A w szpitalu sobie odpoczniesz, poleżysz, ponudzisz, korzystaj z czasu przed porodem hehe

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry