reklama
Arya88
Fanka BB :)
Dziewczyny byłam u tego lekarza z tym ciśnieniem faktycznie dostałam leki i skierowanie na badania. Co to za badanie "zatrucia"? Słyszalyscie coś takiego?
Zatrucie ciążowe może byc, badanie moczu m.in. to pozwala wykryć
efta22
Dziewczyny mam sprawę. Wczoraj wieczorem dotykałam brzuch i nacisnełam w miejscu gdzie wystawala jakaś część ciała mojego dziecka. Nie mocno ,ale się zastanawiam czy takie dotknięcie mogłoby zaszkodzić dziecku jeśli byłaby to np główka?
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?
raczej nie przecież dzięki i tak was warstwa miesni i tłuszczu, jak u mnie lekarz chcial żeby dzidzia fiknela jak tak wypinała dupke to normalnie ja naciskał usg oczywiście z jakimś tam wyczuciem trzeba, ale bez przesady nic sie nie stanieDziewczyny mam sprawę. Wczoraj wieczorem dotykałam brzuch i nacisnełam w miejscu gdzie wystawala jakaś część ciała mojego dziecka. Nie mocno ,ale się zastanawiam czy takie dotknięcie mogłoby zaszkodzić dziecku jeśli byłaby to np główka?
Co o tym myślicie?
Anulka.
Spokojnie Efta [emoji4] tam jest taka izolacja ze Maluszek nawet tego nie poczuł [emoji4] a nawet jeśli poczuł to nie zrobiłaś Mu tym krzywdy [emoji5]Dziewczyny mam sprawę. Wczoraj wieczorem dotykałam brzuch i nacisnełam w miejscu gdzie wystawala jakaś część ciała mojego dziecka. Nie mocno ,ale się zastanawiam czy takie dotknięcie mogłoby zaszkodzić dziecku jeśli byłaby to np główka?
Co o tym myślicie?
Heda
Pewnie zleci ci badanie moczu na obecność białka. Przy wysokim ciśnienieniu może pojawić się zatrucie ciążowe a z niego powstać rzucawka. Nie wiem czy jakieś inne badania prócz moczu mogą to stwierdzić. Mi badają mocz raz w tygodniu, bo ciśnienie mam w górnej granicy normy. Innym objawem zatrucia ciążowego jest puchnięcie nóg i rąk które nie przechodzi po nocy i zatrzymanie wody w organizmie.Dziewczyny byłam u tego lekarza z tym ciśnieniem faktycznie dostałam leki i skierowanie na badania. Co to za badanie "zatrucia"? Słyszalyscie coś takiego?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Mysle ze nie... przeciez ono jest tam dobrze chronione uwazam ze nic nie wgniotlasDziewczyny mam sprawę. Wczoraj wieczorem dotykałam brzuch i nacisnełam w miejscu gdzie wystawala jakaś część ciała mojego dziecka. Nie mocno ,ale się zastanawiam czy takie dotknięcie mogłoby zaszkodzić dziecku jeśli byłaby to np główka?
Co o tym myślicie?
reklama