reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Napięty też mam! a Mała to leniwa bestia i matkę tylko straszy ;);)

Madzien z tego co pamiętam to u nas kilka Dziewczyn ma rozejście spojenia. Wiem,że są specjalne pasy ortopedyczne,ale ogólnie to chyba niewiele da się z tym zrobić..

Pierwszy raz odkąd jestem w ciąży zebrałam się i ćwiczyłam(oczywiście takie dla ciężarnych) i wiecie co? Moja kondycja umarła [emoji23] Muszę się wziąć za siebie po porodzie i wrócić do formy bo normalnie wstyd[emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny dzisiaj miałam zakładany pessar. Do tego okazało się że mój ból to rozejscie spojenia łonowego. Miała któraś z was to ? Jezu boje się. [emoji33]
Większości kobiet w ciąży rozchodzi się spojenie - to normalne orgaznizm przygotowywuje się do porodu.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Witam się po przerwie.

Działo się sporo w weekend, nie miałam kiedy pisać.

Bellax ode mnie z komina podobnie leci, ale palimy drewnem.

Madzien kurka współczuję tych dolegliwości :/
Co do rozejścia spojenia to wcale większość kobiet tego nie ma. To jest komplikacja i nie powinno występować.

Mój brzuch też się stawia, mam skurcze, ale chyba w normie wszystko, pojutrze mam wizyte. Dzisiaj badałam krew i przeciwciała, w morfologii trochę mi się posypalo, hemoglobina spadła poniżej normy (nie dużo), ale przeciwciał nie stwierdzono [emoji106]

7u223e3kwboc3bjp.png

Witam się po przerwie.

Działo się sporo w weekend, nie miałam kiedy pisać.

Bellax ode mnie z komina podobnie leci, ale palimy drewnem.

Madzien kurka współczuję tych dolegliwości :/
Co do rozejścia spojenia to wcale większość kobiet tego nie ma. To jest komplikacja i nie powinno występować.

Mój brzuch też się stawia, mam skurcze, ale chyba w normie wszystko, pojutrze mam wizyte. Dzisiaj badałam krew i przeciwciała, w morfologii trochę mi się posypalo, hemoglobina spadła poniżej normy (nie dużo), ale przeciwciał nie stwierdzono [emoji106]

7u223e3kwboc3bjp.png
Ile miałaś hemoglobiny? Bo ja odebrałam dzisiaj wyniki i mam 11. A norma od 11 więc nie wiem czy jest ok

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzisiaj miałam zakładany pessar. Do tego okazało się że mój ból to rozejscie spojenia łonowego. Miała któraś z was to ? Jezu boje się. [emoji33]

Madzien mierzyli Ci na ile się rozeszlo? (oprócz fizjologicznej ruchliwość chrząstki w ciąży związanej z produkcją relaksyny)

Do góry