reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Napięty też mam! a Mała to leniwa bestia i matkę tylko straszy ;);)

Madzien z tego co pamiętam to u nas kilka Dziewczyn ma rozejście spojenia. Wiem,że są specjalne pasy ortopedyczne,ale ogólnie to chyba niewiele da się z tym zrobić..

Pierwszy raz odkąd jestem w ciąży zebrałam się i ćwiczyłam(oczywiście takie dla ciężarnych) i wiecie co? Moja kondycja umarła [emoji23] Muszę się wziąć za siebie po porodzie i wrócić do formy bo normalnie wstyd[emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny dzisiaj miałam zakładany pessar. Do tego okazało się że mój ból to rozejscie spojenia łonowego. Miała któraś z was to ? Jezu boje się. [emoji33]
Większości kobiet w ciąży rozchodzi się spojenie - to normalne orgaznizm przygotowywuje się do porodu.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Witam się po przerwie.

Działo się sporo w weekend, nie miałam kiedy pisać.

Bellax ode mnie z komina podobnie leci, ale palimy drewnem.

Madzien kurka współczuję tych dolegliwości :/
Co do rozejścia spojenia to wcale większość kobiet tego nie ma. To jest komplikacja i nie powinno występować.

Mój brzuch też się stawia, mam skurcze, ale chyba w normie wszystko, pojutrze mam wizyte. Dzisiaj badałam krew i przeciwciała, w morfologii trochę mi się posypalo, hemoglobina spadła poniżej normy (nie dużo), ale przeciwciał nie stwierdzono [emoji106]

7u223e3kwboc3bjp.png

Witam się po przerwie.

Działo się sporo w weekend, nie miałam kiedy pisać.

Bellax ode mnie z komina podobnie leci, ale palimy drewnem.

Madzien kurka współczuję tych dolegliwości :/
Co do rozejścia spojenia to wcale większość kobiet tego nie ma. To jest komplikacja i nie powinno występować.

Mój brzuch też się stawia, mam skurcze, ale chyba w normie wszystko, pojutrze mam wizyte. Dzisiaj badałam krew i przeciwciała, w morfologii trochę mi się posypalo, hemoglobina spadła poniżej normy (nie dużo), ale przeciwciał nie stwierdzono [emoji106]

7u223e3kwboc3bjp.png
Ile miałaś hemoglobiny? Bo ja odebrałam dzisiaj wyniki i mam 11. A norma od 11 więc nie wiem czy jest ok

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzisiaj miałam zakładany pessar. Do tego okazało się że mój ból to rozejscie spojenia łonowego. Miała któraś z was to ? Jezu boje się. [emoji33]

Madzien mierzyli Ci na ile się rozeszlo? (oprócz fizjologicznej ruchliwość chrząstki w ciąży związanej z produkcją relaksyny)

Do góry