SisiP
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na następnej mi będzie robił usg . Juz nie dałam rady dzisiaj. Byłam tyle w tym gabinecie że szok . Jeszcze jak mnie wybadał i pessar to już zostawiłam to. I tak chodzę co maks dwa tyg to poczekam. I tak narazie z tym nic nie zrobimy . Ale mówił, że na tym etapie nie powinno tak się dziać. Ze za wcześnie na to.Madzien mierzyli Ci na ile się rozeszlo? (oprócz fizjologicznej ruchliwość chrząstki w ciąży związanej z produkcją relaksyny)
O kurcze, drogo starsznie ? To za same kanalowe ? Odbudowa też droga...Współczuje. To teraz w ciązy zaczeły Ci się tak psuć?Dobra żalę się wiecie ile wydam na tego zęba co mi się spier.... 750 zł aż się popłakałam jak dzisiaj wyszłam jeszcze wizyta w środę, 4 kanały I odbudowa...Nikt nie chciał w ciemno tego zrobić więc w prywatnej klinice. Dzisiaj 2h słabo mi było w środę też
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Na następnej mi będzie robił usg . Juz nie dałam rady dzisiaj. Byłam tyle w tym gabinecie że szok . Jeszcze jak mnie wybadał i pessar to już zostawiłam to. I tak chodzę co maks dwa tyg to poczekam. I tak narazie z tym nic nie zrobimy . Ale mówił, że na tym etapie nie powinno tak się dziać. Ze za wcześnie na to.
Poszłam z bólem bo mi w innym gabinecie wpierali że to ósemka [emoji58] a mnie co noc bolało a tutaj babka odrazu że ząb dziura jak stodoła miazga sperd... I pewnie kanały. Jedna wizyta 150, dzisiaj 290 i w środę koło 300 mówiła [emoji33] ale co nie zrobię przecież to dla dziecka...O kurcze, drogo starsznie ? To za same kanalowe ? Odbudowa też droga...Współczuje. To teraz w ciązy zaczeły Ci się tak psuć?
Jak tak dymią to alko drewno mokre (min 2 lata suszenia), syf w piecu i kominie ,albo wrzucaja jakieś śmieci do pieca. Puki dym nie jest czarny to jeszcze pól biedy.
Niestety palić też trzeba umieć, i duża częśc ludzi tego nie potrafi. Poleć sąsiadowi rozpalanie od góry ,albo chociaz dorzucanie z boku żaru tego miału, a nie zasypywanie bo to najgorsza opcja, jeszcze wtedy wziększa się spalanie.mój cudowny sąsiad zasypuje miałem żeby się dłużej paliło. Więc pół biedy ale smród niesamowity. prania rozwiesić się nie da... i ten zasrany daszek przy kominie dzięki któremu leci nam na podwórko a nie do góry...
Oj, biedna się nastresujesz.. trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było dobrze! Nie martw się na zapas (choć to się łatwo mówi) i daj znać jutro. Na którą masz wizytę?Hejka :-*
Witam nowe mamusie.
Ja siedzę w sumie leżę jak na szpilkach.
Od piątku zwiekszylismy magnez bo miałam dziwne skurcze, myślę że to te Braxtona. Ale do tego zaczęło się klucie w szyjce. Boli cały czas od piątku, świra już dostaje. Jak leżę, stoję siedzę, masakra jakby mi się szyjka otwierala :-/
Jutro jadę rano do gina, póki co mam leżeć i nie wstawać :-/
Nie wiem co mi jest. Na szczęście synus daje popalić mamusi przy pepku więc tylko dlatego nie pojechałam na IP.
Ach...
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom