reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

1488210625-aaaaaa.jpeg

Omomom

O matko!!! Ale mi zrobiłaś smaka!! Ja chce lato i grilla ;) tylko piwa w tym roku zabraknie przy grillowaniu ;)

reklama
Madzien mierzyli Ci na ile się rozeszlo? (oprócz fizjologicznej ruchliwość chrząstki w ciąży związanej z produkcją relaksyny)
Na następnej mi będzie robił usg . Juz nie dałam rady dzisiaj. Byłam tyle w tym gabinecie że szok . Jeszcze jak mnie wybadał i pessar to już zostawiłam to. I tak chodzę co maks dwa tyg to poczekam. I tak narazie z tym nic nie zrobimy . Ale mówił, że na tym etapie nie powinno tak się dziać. Ze za wcześnie na to.

Ja badałam krew w zeszłym tygodniu i wyszły mi leukocyty podwyższone sporo. Pytam ginekologa czy cos z tym robimy, a ob ze mój organizm walczy z jakąś infekcją najwyraźniej i póki mocz idealny to zostawiamy. A dziś oprycha i łamie mnie wszędzie.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Dobra żalę się wiecie ile wydam na tego zęba co mi się spier.... 750 zł aż się popłakałam jak dzisiaj wyszłam jeszcze wizyta w środę, 4 kanały I odbudowa...Nikt nie chciał w ciemno tego zrobić więc w prywatnej klinice. Dzisiaj 2h słabo mi było w środę też

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra żalę się wiecie ile wydam na tego zęba co mi się spier.... 750 zł aż się popłakałam jak dzisiaj wyszłam jeszcze wizyta w środę, 4 kanały I odbudowa...Nikt nie chciał w ciemno tego zrobić więc w prywatnej klinice. Dzisiaj 2h słabo mi było w środę też

O kurcze, drogo starsznie ? To za same kanalowe ? Odbudowa też droga...Współczuje. To teraz w ciązy zaczeły Ci się tak psuć?

Jak tak dymią to alko drewno mokre (min 2 lata suszenia), syf w piecu i kominie ,albo wrzucaja jakieś śmieci do pieca. Puki dym nie jest czarny to jeszcze pól biedy.

Na następnej mi będzie robił usg . Juz nie dałam rady dzisiaj. Byłam tyle w tym gabinecie że szok . Jeszcze jak mnie wybadał i pessar to już zostawiłam to. I tak chodzę co maks dwa tyg to poczekam. I tak narazie z tym nic nie zrobimy . Ale mówił, że na tym etapie nie powinno tak się dziać. Ze za wcześnie na to.

Mój mówił to samo, było 1,5mm. 10 lutego mam wizytę i będziemy sprawdzać czy coś się zmieniło

O kurcze, drogo starsznie ? To za same kanalowe ? Odbudowa też droga...Współczuje. To teraz w ciązy zaczeły Ci się tak psuć?

Jak tak dymią to alko drewno mokre (min 2 lata suszenia), syf w piecu i kominie ,albo wrzucaja jakieś śmieci do pieca. Puki dym nie jest czarny to jeszcze pól biedy.
Poszłam z bólem bo mi w innym gabinecie wpierali że to ósemka [emoji58] a mnie co noc bolało a tutaj babka odrazu że ząb dziura jak stodoła miazga sperd... I pewnie kanały. Jedna wizyta 150, dzisiaj 290 i w środę koło 300 mówiła [emoji33] ale co nie zrobię przecież to dla dziecka...

mój cudowny sąsiad zasypuje miałem żeby się dłużej paliło. Więc pół biedy ale smród niesamowity. prania rozwiesić się nie da... i ten zasrany daszek przy kominie dzięki któremu leci nam na podwórko a nie do góry...

w57vyx8dubspq12k.png

mój cudowny sąsiad zasypuje miałem żeby się dłużej paliło. Więc pół biedy ale smród niesamowity. prania rozwiesić się nie da... i ten zasrany daszek przy kominie dzięki któremu leci nam na podwórko a nie do góry...

w57vyx8dubspq12k.png
Niestety palić też trzeba umieć, i duża częśc ludzi tego nie potrafi. Poleć sąsiadowi rozpalanie od góry ,albo chociaz dorzucanie z boku żaru tego miału, a nie zasypywanie bo to najgorsza opcja, jeszcze wtedy wziększa się spalanie.
U mnie mąż ma fioła na tym punkcie:wink:

reklama
Hejka :-*
Witam nowe mamusie.

Ja siedzę w sumie leżę jak na szpilkach.
Od piątku zwiekszylismy magnez bo miałam dziwne skurcze, myślę że to te Braxtona. Ale do tego zaczęło się klucie w szyjce. Boli cały czas od piątku, świra już dostaje. Jak leżę, stoję siedzę, masakra jakby mi się szyjka otwierala :-/
Jutro jadę rano do gina, póki co mam leżeć i nie wstawać :-/
Nie wiem co mi jest. Na szczęście synus daje popalić mamusi przy pepku więc tylko dlatego nie pojechałam na IP.
Ach...

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, biedna się nastresujesz.. trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było dobrze! Nie martw się na zapas (choć to się łatwo mówi) i daj znać jutro. Na którą masz wizytę?

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry