reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

MŁODAMAMA he he no to chyba większość z nas sobie ćwiczy takie coś,do tego rozciąganie żołądka :D

Ja sobie ćwiczę normalnie jak na siłowni i powiem Wam,że energii to mam za dwoje.
Endorfiny mi tak idą w górę,że mogłabym wyściskać wszystkich wokół :D

MAJKA moja koleżanka się załamała jak Jej powiedziałam o tym,że jednak będzie raczej chłopak. Wiedziała,że staraliśmy się o chłopca ,ale wolała żeby była dziewczynka. Ciężko Jej było przyjąć do wiadomości to ,że coś uroslo w miedzyczasie.
Tak poza tym to u mnie w rodzinie w tym roku kilka dziewczynek ,więc będziemy rodzynkami
Nie no żarcik po za różową wyprawą w domu to mi to obojętne ale córka to by się załamała [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1488204388-aaaaaa.jpeg

co to było o paleniu w piecu chu... czym ? kochany sąsiad

w57vyx8dubspq12k.png
Ej ej ewidentnie widac, ze Papieza wybiera ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Witam nowe Mamuśki :):)

I u mnie brzuch zaczyna się odzywać,a to zaboli,a to ciągnie z prawej strony. No,ale brzuchol coraz większy,więc ma prawo i zobaczymy jak to dalej będzie ;)
Oj moj tez coraz wiekszy i coraz bardziej ,,napiety". Ale jakos nie pobolewa... ale taka niezgrabota jestem i zaczal mi przeszkadzac, a co to bedzie pozniej [emoji87] [emoji86] [emoji85]

p19u9jcg81ehxczt.png

O nie daleko Sandomierza mam rodzinę.
Co do brzucha to też mam taki napięty tzn skórę napięta jak zaczyna się rozciagac i rosnąć ale jest to bez bolesne

f2w3rjjgvkjhkndh.png

BELLAX sąsiad mojej mamy tak daje do pieca ,że okna ma całe czarne. Mówiła,że nie wie czy Jej się opłaca elewacje robić. Tyle,że to szef mojego męża ,który mówi ze sam nie wie czemu mu się tak z komina wydobywa dym przypominający parowóz.

CZERWONYZAJĄC curling szmatą :D ja ćwiczę jeszcze pozycje do rodzenia.

reklama
Dziewczyny dzisiaj miałam zakładany pessar. Do tego okazało się że mój ból to rozejscie spojenia łonowego. Miała któraś z was to ? Jezu boje się. [emoji33]

Do góry