reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A moja waga leci ... napewno nie z ppwietrza tylko z obrzarstwa . :( wygladam juz jak słoń, a co bedzie pozniej :/ czy tylko ja tak mam że cały czas bym cos jadła ? [emoji33]

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Hej Dziewczyny.
Smacznego czwartku Wam zycze.
Mnie sie hemoglobina bardzo poprawia po...soku z pokrzywy. Naprawde polecam.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

A moja waga leci ... napewno nie z ppwietrza tylko z obrzarstwa . :( wygladam juz jak słoń, a co bedzie pozniej :/ czy tylko ja tak mam że cały czas bym cos jadła ? [emoji33]

5djylbetecfse5n6.png
Nie tylko Ty, od miesiąca mam apetetyt ogromny i widać to na wadze, a teraz jak mam jeszcze leżeć dużo to poleci.
Ale niech dzidziuch rośnie, żeby był jak największy jakby przydarzył się przedwczesny poród.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

U mnie w tamtym miesiacu byl skok wagi i brzuch mi wywalilo, a od ostatniej wizyty do tej, ktora mialam przedwczoraj przybralam tylko 20 dkg. Mimo, ze sporo jadlam. Takze roznie bywa. U mnie tlusty czwartek o ciescie z fasoli na ksylitolu ze wzgledu na cukier- troche sie obawiam paczkow po tych moichs wynikach na czczo. W przyszlym tyg ide na kontrole cukru.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja ma już 4 paczki za sobą i zapowiada się że będzie więcej kilogramy też szybuja w górę bo już 6 na plusie ale znajome z pracy które widzą mnie raz w miesiącu twierdzą że narazie tych kilogramów nie widać więc też myślę że cycki z których się już porządnie leje i brzuch wszystko z kilogramów przygarnely [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

ja przytyłam 9 kg , 25 tydz dziś , to co mnie troszkę pociesza że przybieram na wadze stopniowo .Mam ogromną nadzieję że przybędzie jeszcze max 6 kg . Mąż mnie pociesza że wyglądam ślicznie :oops: i dodaję że razem będziemy walczyć z wagą jak urodzę .

reklama
U nas troszke lepiej :)

Nie krwawie, a jedynie plamie. Dzis po usg wyszlo, ze nie ma sladow odklejenia sie lozyska, maluszki sa dobrze dotlenione czyli duzy plus. Dalej leze pod kroplowka hamujaca skurcze, ale jest ok :)

Dziękuję [emoji8] od wczoraj o Was myślę i już głupiałam buziaki dla dziewczynek [emoji182]

16udskjopmtfyunf.png

Do góry