reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A moja waga leci ... napewno nie z ppwietrza tylko z obrzarstwa . :( wygladam juz jak słoń, a co bedzie pozniej :/ czy tylko ja tak mam że cały czas bym cos jadła ? [emoji33]

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Hej Dziewczyny.
Smacznego czwartku Wam zycze.
Mnie sie hemoglobina bardzo poprawia po...soku z pokrzywy. Naprawde polecam.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

A moja waga leci ... napewno nie z ppwietrza tylko z obrzarstwa . :( wygladam juz jak słoń, a co bedzie pozniej :/ czy tylko ja tak mam że cały czas bym cos jadła ? [emoji33]

5djylbetecfse5n6.png
Nie tylko Ty, od miesiąca mam apetetyt ogromny i widać to na wadze, a teraz jak mam jeszcze leżeć dużo to poleci.
Ale niech dzidziuch rośnie, żeby był jak największy jakby przydarzył się przedwczesny poród.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

U mnie w tamtym miesiacu byl skok wagi i brzuch mi wywalilo, a od ostatniej wizyty do tej, ktora mialam przedwczoraj przybralam tylko 20 dkg. Mimo, ze sporo jadlam. Takze roznie bywa. U mnie tlusty czwartek o ciescie z fasoli na ksylitolu ze wzgledu na cukier- troche sie obawiam paczkow po tych moichs wynikach na czczo. W przyszlym tyg ide na kontrole cukru.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja ma już 4 paczki za sobą i zapowiada się że będzie więcej kilogramy też szybuja w górę bo już 6 na plusie ale znajome z pracy które widzą mnie raz w miesiącu twierdzą że narazie tych kilogramów nie widać więc też myślę że cycki z których się już porządnie leje i brzuch wszystko z kilogramów przygarnely [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

ja przytyłam 9 kg , 25 tydz dziś , to co mnie troszkę pociesza że przybieram na wadze stopniowo .Mam ogromną nadzieję że przybędzie jeszcze max 6 kg . Mąż mnie pociesza że wyglądam ślicznie :oops: i dodaję że razem będziemy walczyć z wagą jak urodzę .

reklama
U nas troszke lepiej :)

Nie krwawie, a jedynie plamie. Dzis po usg wyszlo, ze nie ma sladow odklejenia sie lozyska, maluszki sa dobrze dotlenione czyli duzy plus. Dalej leze pod kroplowka hamujaca skurcze, ale jest ok :)

Dziękuję [emoji8] od wczoraj o Was myślę i już głupiałam buziaki dla dziewczynek [emoji182]

16udskjopmtfyunf.png

Do góry