reklama
Anulka.
Fanka BB :)
Nie tylko Ty [emoji21][emoji28]A moja waga leci ... napewno nie z ppwietrza tylko z obrzarstwa . wygladam juz jak słoń, a co bedzie pozniej :/ czy tylko ja tak mam że cały czas bym cos jadła ? [emoji33]
Aleksandrax
Nie tylko Ty, od miesiąca mam apetetyt ogromny i widać to na wadze, a teraz jak mam jeszcze leżeć dużo to poleci.A moja waga leci ... napewno nie z ppwietrza tylko z obrzarstwa . wygladam juz jak słoń, a co bedzie pozniej :/ czy tylko ja tak mam że cały czas bym cos jadła ? [emoji33]
Ale niech dzidziuch rośnie, żeby był jak największy jakby przydarzył się przedwczesny poród.
Sasankaa
Prawda ,np Link do: 5 produktów nabiałowych, które mogą jeść osoby z nietolerancją laktozyNie prawda, niestety
Jogurty naturalne bez np dodatku mlek w proszku albo twarde sery żółte nie mają laktozy lub znikoma część
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Ostatnia edycja:
melomanka
U mnie w tamtym miesiacu byl skok wagi i brzuch mi wywalilo, a od ostatniej wizyty do tej, ktora mialam przedwczoraj przybralam tylko 20 dkg. Mimo, ze sporo jadlam. Takze roznie bywa. U mnie tlusty czwartek o ciescie z fasoli na ksylitolu ze wzgledu na cukier- troche sie obawiam paczkow po tych moichs wynikach na czczo. W przyszlym tyg ide na kontrole cukru.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Natalia91
No ja ma już 4 paczki za sobą i zapowiada się że będzie więcej kilogramy też szybuja w górę bo już 6 na plusie ale znajome z pracy które widzą mnie raz w miesiącu twierdzą że narazie tych kilogramów nie widać więc też myślę że cycki z których się już porządnie leje i brzuch wszystko z kilogramów przygarnely [emoji12]
cymera
ja przytyłam 9 kg , 25 tydz dziś , to co mnie troszkę pociesza że przybieram na wadze stopniowo .Mam ogromną nadzieję że przybędzie jeszcze max 6 kg . Mąż mnie pociesza że wyglądam ślicznie i dodaję że razem będziemy walczyć z wagą jak urodzę .
reklama
Anulka.
Dziękuję [emoji8] od wczoraj o Was myślę i już głupiałam buziaki dla dziewczynek [emoji182]