reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jogurty nie mają laktozy bo bakterie zjadają ten cukier. Sery żółte większość też nie powinna mieć

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

reklama
Wiecie co sobie ubzdurałam ...
Lekarz po usg wpisal że ,,serce - do oceny ( zła wizualizacja) ,, caly czas o tym.mysle ze moze cos mu sie tam nie podobało i jeszcze raz chcial dokladnie zobaczyć ... zwariuje... niby przegladal, ale caly czas mówił ze dzidziol ułożony plecami i źle widać serce... że za dwa tygodnie moze bedzie obrucona przodem to bedzie można dokladnie.zbadac. a ja mysle że może cos mu sie nie podobało i coś jest nie tak skoro.wdzystko udało sie sprawdzic a serca nie. (Buzki nie dało sie obejrzec bo była odwrocowa ) :(

5djylbetecfse5n6.png
Spokojnie może jakiś cień był na serduszku i nie chciał zgadywać moja też czekała na lepsze ułożenie bo jakieś cienie miała na serduszku i nie mogła dokładnie go zbadać

34bwdqk3xt29egh4.png

Dzień dobry z rana :-)

U mnie mąż cukiernik ale z pracy wróci około 21 więc nie doczekam jego paczusia więc muszę kupić u konkurencji... A tak lubię...
Niestety zawsze tak jest, czy to Rogale na Św Marcina, czy Andrzejki.... Wraca późno i jem dopiero następnego dnia. Ale idę z psem to kupię sobie gdzie indziej :-) ooo!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry z rana :-)

U mnie mąż cukiernik ale z pracy wróci około 21 więc nie doczekam jego paczusia więc muszę kupić u konkurencji... A tak lubię...
Niestety zawsze tak jest, czy to Rogale na Św Marcina, czy Andrzejki.... Wraca późno i jem dopiero następnego dnia. Ale idę z psem to kupię sobie gdzie indziej :-) ooo!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też cukiernik . I specjalnie zrobił mi wczoraj [emoji23][emoji23][emoji23] bo dzisiaj też późno wróci

Jutro mam wizytę i ważenie. Dzień po tłustym czwartku. Strach się bać [emoji12]

oar8pg4n1kii9v0d.png

Ja sie zalamalam po wazeniu... stanelam na wage i mowie do lekarza "ooł, 70kg- duzo" a on na to "nooooo duuuuzoooo"... Bo nie wiem jak to sie stalo ale przytylam 4kg od poprzedniej wizyty:/ a wczesniej 3 kg od poczatku ciazy. tylko ze ani nie czuje po sobie tych kg, bo urosl mi tylko brzuch i cycki (mysle ze to w nich te ukryte min 2 kg) ani ich po mnie nie widac.
Ale troche sie przestraszylam, ze bede grubasem jak tak dalej pojdzie. Tylko te slodycze taaaakieeee pyyyszneeeee ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Ja sie zalamalam po wazeniu... stanelam na wage i mowie do lekarza "ooł, 70kg- duzo" a on na to "nooooo duuuuzoooo"... Bo nie wiem jak to sie stalo ale przytylam 4kg od poprzedniej wizyty:/ a wczesniej 3 kg od poczatku ciazy. tylko ze ani nie czuje po sobie tych kg, bo urosl mi tylko brzuch i cycki (mysle ze to w nich te ukryte min 2 kg) ani ich po mnie nie widac.
Ale troche sie przestraszylam, ze bede grubasem jak tak dalej pojdzie. Tylko te slodycze taaaakieeee pyyyszneeeee ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Ja tez 2/3 w ciagu 2 tygodni [emoji32] pierwsze niby na plus..bo wczesniej spadlam 6kg no ale..i tak mialam zawal, ze az tyle

Do góry