reklama
Spokojnie może jakiś cień był na serduszku i nie chciał zgadywać moja też czekała na lepsze ułożenie bo jakieś cienie miała na serduszku i nie mogła dokładnie go zbadaćWiecie co sobie ubzdurałam ...
Lekarz po usg wpisal że ,,serce - do oceny ( zła wizualizacja) ,, caly czas o tym.mysle ze moze cos mu sie tam nie podobało i jeszcze raz chcial dokladnie zobaczyć ... zwariuje... niby przegladal, ale caly czas mówił ze dzidziol ułożony plecami i źle widać serce... że za dwa tygodnie moze bedzie obrucona przodem to bedzie można dokladnie.zbadac. a ja mysle że może cos mu sie nie podobało i coś jest nie tak skoro.wdzystko udało sie sprawdzic a serca nie. (Buzki nie dało sie obejrzec bo była odwrocowa )
Anulka.
Fanka BB :)
Przynajmniej będziesz miała wymówkę- Nie, panie doktorze, ja tyle nie przytylam [emoji4] to po tłustym czwartku [emoji28]Jutro mam wizytę i ważenie. Dzień po tłustym czwartku. Strach się bać [emoji12]
Marciotek88
Dzień dobry z rana :-)
U mnie mąż cukiernik ale z pracy wróci około 21 więc nie doczekam jego paczusia więc muszę kupić u konkurencji... A tak lubię...
Niestety zawsze tak jest, czy to Rogale na Św Marcina, czy Andrzejki.... Wraca późno i jem dopiero następnego dnia. Ale idę z psem to kupię sobie gdzie indziej :-) ooo!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mąż cukiernik ale z pracy wróci około 21 więc nie doczekam jego paczusia więc muszę kupić u konkurencji... A tak lubię...
Niestety zawsze tak jest, czy to Rogale na Św Marcina, czy Andrzejki.... Wraca późno i jem dopiero następnego dnia. Ale idę z psem to kupię sobie gdzie indziej :-) ooo!
U
użytkownik 167877
Gość
Mój też cukiernik . I specjalnie zrobił mi wczoraj [emoji23][emoji23][emoji23] bo dzisiaj też późno wróciDzień dobry z rana :-)
Marciotek88
Brawa dla tego pana [emoji122]
Mój nie pomyślał niestety... ;-)
Mój nie pomyślał niestety... ;-)
Jutro mam wizytę i ważenie. Dzień po tłustym czwartku. Strach się bać [emoji12]
Ja sie zalamalam po wazeniu... stanelam na wage i mowie do lekarza "ooł, 70kg- duzo" a on na to "nooooo duuuuzoooo"... Bo nie wiem jak to sie stalo ale przytylam 4kg od poprzedniej wizyty:/ a wczesniej 3 kg od poczatku ciazy. tylko ze ani nie czuje po sobie tych kg, bo urosl mi tylko brzuch i cycki (mysle ze to w nich te ukryte min 2 kg) ani ich po mnie nie widac.
Ale troche sie przestraszylam, ze bede grubasem jak tak dalej pojdzie. Tylko te slodycze taaaakieeee pyyyszneeeee )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
reklama
mlodamama21
Ja tez 2/3 w ciagu 2 tygodni [emoji32] pierwsze niby na plus..bo wczesniej spadlam 6kg no ale..i tak mialam zawal, ze az tyleJa sie zalamalam po wazeniu... stanelam na wage i mowie do lekarza "ooł, 70kg- duzo" a on na to "nooooo duuuuzoooo"... Bo nie wiem jak to sie stalo ale przytylam 4kg od poprzedniej wizyty:/ a wczesniej 3 kg od poczatku ciazy. tylko ze ani nie czuje po sobie tych kg, bo urosl mi tylko brzuch i cycki (mysle ze to w nich te ukryte min 2 kg) ani ich po mnie nie widac.
Ale troche sie przestraszylam, ze bede grubasem jak tak dalej pojdzie. Tylko te slodycze taaaakieeee pyyyszneeeee )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png