reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ooo a ja widzę wciąż 18 +6. Tak racja zaczęłam 20 sty ale ja sobie liczę że 19 +1 itp źle się wyraziłam:) dziś mam 19 jutro 19+1 :)
A dalej nie kopie regularnie :(

p19u9jcg81ehxczt.png

O to jesteśmy prawie tak samo ja jutro zaczynam 20 :D

reklama
Uuu naleśniki podsmazane z serem? Muszą być pyszne [emoji39]
Mlodamama cieszę się że już jest lepiej i że tak o Ciebie dbają z tym jedzeniem u mnie w szpitalu to mogłabym o takim pomarzyć [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Jestem załamana. Byłam na połówkowym i mam problem z łożyskiem. Jest bardzo nisko styka się z ujściem szyjki. Lekarz powiedział, że jest szansa odklejenia..

I Jeszcze nowa niespodzianka. Bedzie syn.. Ten wyśniony, wymarzony.. :)

w57vxzkr0voyai9q.png
Ja mam nadzieję że moje już podeszło. A czułaś w jakiś sposób że jest tak nisko? Może jeszcze podejdzie?

No i przez Was muszę iść naleśniki robić [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem załamana. Byłam na połówkowym i mam problem z łożyskiem. Jest bardzo nisko styka się z ujściem szyjki. Lekarz powiedział, że jest szansa odklejenia..

I Jeszcze nowa niespodzianka. Bedzie syn.. Ten wyśniony, wymarzony.. :)

w57vxzkr0voyai9q.png
Osz kurka :-o szok! Tzn oby nic złego nie działo się z lozyskiem.oby jak najszybciej się przesunelo, tego życzę z całego serduszka, i oszczędzaj się mamuśka!

Będziecie mieć parke, rewelacja ;-) <3 gratuluję!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam nadzieję że moje już podeszło. A czułaś w jakiś sposób że jest tak nisko? Może jeszcze podejdzie?

No i przez Was muszę iść naleśniki robić [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedział, że raczej nie zmieni położenia. Nie chce tutaj pisać glupot , bo na temat łożyska nie wiem nic z tego co powiedział to łożysko na ścianie przedniej migruje tzn podnosi się razem ze wzrostem macicy i może być ok , ale ja mam na tylnej a łożysko na ścianie tylnej rzadko kiedy zmienia swoje położenie

f2w3rjjgdojcnp4w.png

reklama
Powiedział, że raczej nie zmieni położenia. Nie chce tutaj pisać glupot , bo na temat łożyska nie wiem nic z tego co powiedział to łożysko na ścianie przedniej migruje tzn podnosi się razem ze wzrostem macicy i może być ok , ale ja mam na tylnej a łożysko na ścianie tylnej rzadko kiedy zmienia swoje położenie

f2w3rjjgdojcnp4w.png
A można coś zrobić żeby się uchronić przed odklejeniem? W ogóle jakie są teraz zalecenia? Masz leżeć? Jakieś lekarstwa dostałaś?

Do góry