Ooo a ja widzę wciąż 18 +6. Tak racja zaczęłam 20 sty ale ja sobie liczę że 19 +1 itp źle się wyraziłam dziś mam 19 jutro 19+1
A dalej nie kopie regularnie
O to jesteśmy prawie tak samo ja jutro zaczynam 20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo a ja widzę wciąż 18 +6. Tak racja zaczęłam 20 sty ale ja sobie liczę że 19 +1 itp źle się wyraziłam dziś mam 19 jutro 19+1
A dalej nie kopie regularnie
Jestem już zapisana dawno tylko jedno miejsce muszę odwołać,bo Agatowa miała być awaryjnie,ale jednak tam pójdęI jeszcze nie jesteś zapisana na połówkowe ? Bo kolejki są. Dzwoniłaś juz moze na Agatową?
Ja w pierwszej ciąży byłam u dr Hameli. Super jest. Polecam.
Ja mam nadzieję że moje już podeszło. A czułaś w jakiś sposób że jest tak nisko? Może jeszcze podejdzie?Jestem załamana. Byłam na połówkowym i mam problem z łożyskiem. Jest bardzo nisko styka się z ujściem szyjki. Lekarz powiedział, że jest szansa odklejenia..
I Jeszcze nowa niespodzianka. Bedzie syn.. Ten wyśniony, wymarzony..
Osz kurka :-o szok! Tzn oby nic złego nie działo się z lozyskiem.oby jak najszybciej się przesunelo, tego życzę z całego serduszka, i oszczędzaj się mamuśka!Jestem załamana. Byłam na połówkowym i mam problem z łożyskiem. Jest bardzo nisko styka się z ujściem szyjki. Lekarz powiedział, że jest szansa odklejenia..
I Jeszcze nowa niespodzianka. Bedzie syn.. Ten wyśniony, wymarzony..
Powiedział, że raczej nie zmieni położenia. Nie chce tutaj pisać glupot , bo na temat łożyska nie wiem nic z tego co powiedział to łożysko na ścianie przedniej migruje tzn podnosi się razem ze wzrostem macicy i może być ok , ale ja mam na tylnej a łożysko na ścianie tylnej rzadko kiedy zmienia swoje położenieJa mam nadzieję że moje już podeszło. A czułaś w jakiś sposób że jest tak nisko? Może jeszcze podejdzie?
No i przez Was muszę iść naleśniki robić [emoji26]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A można coś zrobić żeby się uchronić przed odklejeniem? W ogóle jakie są teraz zalecenia? Masz leżeć? Jakieś lekarstwa dostałaś?Powiedział, że raczej nie zmieni położenia. Nie chce tutaj pisać glupot , bo na temat łożyska nie wiem nic z tego co powiedział to łożysko na ścianie przedniej migruje tzn podnosi się razem ze wzrostem macicy i może być ok , ale ja mam na tylnej a łożysko na ścianie tylnej rzadko kiedy zmienia swoje położenie