reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emkaa ale niespodzianka z synkiem,dość późno się objawił,bo pamiętam że jeszcze w 17-18tyg pisałaś o Poli :)
W temacie łożyska nic nie pomogę,bo nie mam takiej wiedzy..ale będę mocno trzymała kciuki,żeby się nie odkleiło :*
Właśnie w 18 ;D późno się ujawnił [emoji4] tatuś pęka z dumy :)

f2w3rjjgdojcnp4w.png

reklama
Emka kurczę :/ niewesoło :(
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Co lekarz radzi w tej sytuacji? Szpital?

Gratuluję synka :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Moja koleżanka przedwczoraj na porodówce dowiedziała się, że jest syn i cały w różu ;) ja miałam takie przeczucie , że będzie niespodzianka i za dużo nie kupiłam. :)

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Jestem załamana. Byłam na połówkowym i mam problem z łożyskiem. Jest bardzo nisko styka się z ujściem szyjki. Lekarz powiedział, że jest szansa odklejenia..

I Jeszcze nowa niespodzianka. Bedzie syn.. Ten wyśniony, wymarzony.. :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Moja znajoma podczas badania połówkowego tez dowiedziała sie że ma łożysko przodujace. Ale teraz ma już półroczna zdrowa córeczke i co najważniejsze też urodzona tylko dzień przed w terminem. W prawdzie miała cesarke ale wszystko było ok. Oczywiście musiała na siebie uważać zero biegów skoków współżycia szaleństw ale to jest do opanowania. Czas teraz na regenerację przed przyjęciem malutkiego. Odpoczywaj jak najwięcej dla was i wszystko będzie dobrze!! :)

Moja koleżanka przedwczoraj na porodówce dowiedziała się, że jest syn i cały w różu ;) ja miałam takie przeczucie , że będzie niespodzianka i za dużo nie kupiłam. :)

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Ja właśnie dopiero jak skończyl mi się pierwszy szał ubranek z samochodzikami, samolotami to przemyślalam i stwierdzilam że moge się zdziwić i lepiej zacznę ubranka uniwersalne wybierać bo gdyby jednak coś tam odpadlo z pomiędzy nóżek to Zuzia by nie czuła się dziewczynka :D prawie całą wyprawka dla chłopca ale teraz jeszcze w razie jakiejś pomyłki staram się trochę rzeczy uniwersalnych kupić :D

Ja właśnie dopiero jak skończyl mi się pierwszy szał ubranek z samochodzikami, samolotami to przemyślalam i stwierdzilam że moge się zdziwić i lepiej zacznę ubranka uniwersalne wybierać bo gdyby jednak coś tam odpadlo z pomiędzy nóżek to Zuzia by nie czuła się dziewczynka :D prawie całą wyprawka dla chłopca ale teraz jeszcze w razie jakiejś pomyłki staram się trochę rzeczy uniwersalnych kupić :D
To chyba nie możliwe jest .. Bo ja wizdziałam jajka i siusiaka i mam obfoconego [emoji16][emoji38]

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Moje też na usg ruchliwe ... :) 10.02 :) A ty kiedy masz ?
A 6.02 idę na wizytę więc zobaczę moje cudo dwa razy w tygodniu [emoji7]

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja mam dwa dni wcześniej 08.02 :) No to sobie na dzidziolka popatrzysz ;)

Emkaa będę mocno trzymać kciuki, by łożysko się nie odkleiło. Będzie dobrze. Choć i tak mega niespodzianka Synek!

reklama
To chyba nie możliwe jest .. Bo ja wizdziałam jajka i siusiaka i mam obfoconego [emoji16][emoji38]

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Ja też niby ale podobno czasami dziewczynki maja tak opuchniete wargi sromowe że czasami można pomylić. A i podobno czasami pepowina się układa tak niefortunnie. Nie wiem jak to przy jakichś badaniach 3D czy tam 4D ale na zwykłych podobno się zdarzają pomyłki :D

Do góry