reklama
an93
Fanka BB :)
A w którym Ty tyg jesteś bo na komórce nie widzę?
20+1 wg usg
Zając Czerwcowy
A ja dziś zaczęłam 19sty ! Ale leci ten czas [emoji44]
mlodamama21
Oo a ja dziś miałam taką ochotę na naleśniki ale nie mogłam sie zdecydować czy że szpinakiem czy z dżemem i żadnych nie robiłam smacznego!!!
madziarra21
Na suwaczku widzę 19+1 to aktualne? Jak tak to zaczęłaś 20 tydzieńA ja dziś zaczęłam 19sty ! Ale leci ten czas [emoji44]
Mlodamama smacznego jak dzieci znoszą rozłąke? Pewnie jest lepiej niz myślałaś Co?
Ja dzis mam wychodne bo Nikole wziął tatuś pierwszy raz na cały weekend. Zobaczymy ile wytrzyma , kiedy będzie telefon z płaczem ze chce do mamy więc idee sobie na jakieś dobre jedzonko z przyjaciółka
Monya81
20+1 wg usg
I jeszcze nie jesteś zapisana na połówkowe ? Bo kolejki są. Dzwoniłaś juz moze na Agatową?
Ja w pierwszej ciąży byłam u dr Hameli. Super jest. Polecam.
Zając Czerwcowy
Ooo a ja widzę wciąż 18 +6. Tak racja zaczęłam 20 sty ale ja sobie liczę że 19 +1 itp źle się wyraziłam dziś mam 19 jutro 19+1Na suwaczku widzę 19+1 to aktualne? Jak tak to zaczęłaś 20 tydzień
Mlodamama smacznego jak dzieci znoszą rozłąke? Pewnie jest lepiej niz myślałaś Co?
Ja dzis mam wychodne bo Nikole wziął tatuś pierwszy raz na cały weekend. Zobaczymy ile wytrzyma , kiedy będzie telefon z płaczem ze chce do mamy więc idee sobie na jakieś dobre jedzonko z przyjaciółka
A dalej nie kopie regularnie
Biedronka84
Ooo a ja widzę wciąż 18 +6. Tak racja zaczęłam 20 sty ale ja sobie liczę że 19 +1 itp źle się wyraziłam dziś mam 19 jutro 19+1
A dalej nie kopie regularnie
Zajączku jesteśmy na tym samym etapie i też nie czuję jeszcze dokładnie malucha. Doktor powiedział,że mam jeszcze czas, ale na usg pokazywał,że dzidzia jest bardzo ruchliwa Zajączku kiedy masz połówkowe?
reklama
Biedronka84
Jejku też za mną chodzą naleśniki i chyba sobie jutro zrobię