reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

jak to nie problem to będę wdzięczna,bo nie mogę się dodzwonić ,a jestem ciekawa czy na dobrym sprzęcie pracują ;) boo zapisałam się na Agatową awaryjnie i teraz mam dylemat gdzie iść :D

Ja na Agatową będę miała usg w 30 tc :)

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.
Bardzo mi przykro z powodu twojej mamy.[emoji22]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie dzień nie zaczął się zbyt dobrze.Otrzymałam pismo z Zus-u o wszczeciu postępowania administracyjnego w sprawie mojego wynagrodzenia. Normalnie co za szuje...Ciśnienie mi skoczyło do 160. Żeby kobietę w ciąży gnębić to jest kur..a przegięcie:/

Dziewczyny czy tak moze mnie bolec?

Juz 3 dzien jest inaczej znaczy hmm..boli mnie samym dolem jakbym miala kosci tam polamane..leze i sie przekrecam to tez mnie boli..to samo z qpa..tak boli bo rosnie czy mam sie zbadac bo juz wariuje

Witam.
Rudziutka bardzo Ci współczuję trzymaj się Kochana [emoji9] Tulkam
Madzien fajnie że już jesteś w domku [emoji4] tylko postaraj się naprawdę oszczędzać [emoji6]
Anusiek wiem co czujesz ż Malutką- To jest trochę szok ale tak jak piszą dziewczyny- zakupy leczą duszę i ciało [emoji6] jak zobaczysz te śliczne sukienki to powinno Ci przejść [emoji38][emoji7]

16udskjopmtfyunf.png
Dzięki za te słowa :) Jeszcze mi nie przeszło...za bardzo nastawiłam sie na chłopca :( Zreszta myślę, że tym samym zaraziłam męża i choć mi tego nie okazał to pewnie też jest rozczarowany, że pierwsze dziecko to nie syn. Jeszcze mi moje głupie myślenie nie przeszło :( Zamiast sie cieszyc to...ech okropna jestem :(

Dziewczyny u mnie dzień nie zaczął się zbyt dobrze.Otrzymałam pismo z Zus-u o wszczeciu postępowania administracyjnego w sprawie mojego wynagrodzenia. Normalnie co za szuje...Ciśnienie mi skoczyło do 160. Żeby kobietę w ciąży gnębić to jest kur..a przegięcie:/

Te urzędowe papiery tylko brzmią tak groźnie. Nie denerwuj się.
Kilka z nas tu przeszło wezwanie z us i nie było tak strasznie.

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Dlaczego tak? Miałaś nagle podwyższone czy coś? Ciągle się czepiaja :/ masakra jakaś z tym Zusem.

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry