reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

jak to nie problem to będę wdzięczna,bo nie mogę się dodzwonić ,a jestem ciekawa czy na dobrym sprzęcie pracują ;) boo zapisałam się na Agatową awaryjnie i teraz mam dylemat gdzie iść :D

Ja na Agatową będę miała usg w 30 tc :)

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.
Bardzo mi przykro z powodu twojej mamy.[emoji22]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie dzień nie zaczął się zbyt dobrze.Otrzymałam pismo z Zus-u o wszczeciu postępowania administracyjnego w sprawie mojego wynagrodzenia. Normalnie co za szuje...Ciśnienie mi skoczyło do 160. Żeby kobietę w ciąży gnębić to jest kur..a przegięcie:/

Dziewczyny czy tak moze mnie bolec?

Juz 3 dzien jest inaczej znaczy hmm..boli mnie samym dolem jakbym miala kosci tam polamane..leze i sie przekrecam to tez mnie boli..to samo z qpa..tak boli bo rosnie czy mam sie zbadac bo juz wariuje

Witam.
Rudziutka bardzo Ci współczuję trzymaj się Kochana [emoji9] Tulkam
Madzien fajnie że już jesteś w domku [emoji4] tylko postaraj się naprawdę oszczędzać [emoji6]
Anusiek wiem co czujesz ż Malutką- To jest trochę szok ale tak jak piszą dziewczyny- zakupy leczą duszę i ciało [emoji6] jak zobaczysz te śliczne sukienki to powinno Ci przejść [emoji38][emoji7]

16udskjopmtfyunf.png
Dzięki za te słowa :) Jeszcze mi nie przeszło...za bardzo nastawiłam sie na chłopca :( Zreszta myślę, że tym samym zaraziłam męża i choć mi tego nie okazał to pewnie też jest rozczarowany, że pierwsze dziecko to nie syn. Jeszcze mi moje głupie myślenie nie przeszło :( Zamiast sie cieszyc to...ech okropna jestem :(

Dziewczyny u mnie dzień nie zaczął się zbyt dobrze.Otrzymałam pismo z Zus-u o wszczeciu postępowania administracyjnego w sprawie mojego wynagrodzenia. Normalnie co za szuje...Ciśnienie mi skoczyło do 160. Żeby kobietę w ciąży gnębić to jest kur..a przegięcie:/

Te urzędowe papiery tylko brzmią tak groźnie. Nie denerwuj się.
Kilka z nas tu przeszło wezwanie z us i nie było tak strasznie.

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Dlaczego tak? Miałaś nagle podwyższone czy coś? Ciągle się czepiaja :/ masakra jakaś z tym Zusem.

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry