reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A jak to wino się nazywa? Można stacjonarnie dostać gdzieś?

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
A czemu tak? Jakaś zdrowa dieta?
Tak dieta zachciankowa hehe nie no ogólnie to sama dużo więcej jem bardziej urozmaiconego jedzenia a pozostali razem ze mną. Dzieci mają ferie, mąż jeszcze na L4. Owoce, jogurty, warzywa, rybę też wypada chociaż raz w tygodniu. Dopiero teraz odczuwam jakie jedzenie jest drogie do tego dojdzie chemia i 300zł na jeden raz to już norma.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.

Wyrazy współczucia :(

7u223e3kwboc3bjp.png

Witam.
Rudziutka bardzo Ci współczuję trzymaj się Kochana [emoji9] Tulkam
Madzien fajnie że już jesteś w domku [emoji4] tylko postaraj się naprawdę oszczędzać [emoji6]
Anusiek wiem co czujesz ż Malutką- To jest trochę szok ale tak jak piszą dziewczyny- zakupy leczą duszę i ciało [emoji6] jak zobaczysz te śliczne sukienki to powinno Ci przejść [emoji38][emoji7]

16udskjopmtfyunf.png

Zajączku powiedz mi,czy wiadomo Ci coś na temat obrazu 4d w tym Zieniewicz Medical?? bo na ich stronie w ogóle nic nie ma...

@Kempu buuuu nie wiedziałam o tych warsztatach a teraz i tak pewnie już miejsc nie ma :(

Jak coś wyczaicie jeszcze takiego to proszę piszcie tutaj, chętnie pójdę :)

@Kempu buuuu nie wiedziałam o tych warsztatach a teraz i tak pewnie już miejsc nie ma :(

Jak coś wyczaicie jeszcze takiego to proszę piszcie tutaj, chętnie pójdę :)
Wpisz w Google "Świadoma Mama warsztaty 26.01" i Cię przekieruje na ich stronę. Pewnie są jeszcze miejsca :)
Ja się zapisałam, ale nie wiem czy pójdę.

reklama
Do góry