reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny :)
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok.
Wybaczcie, ze tak rzadko zaglądam ale dzieląc czas pomiędzy prace a dom najzwyczajniej mi brak czasu :(

Mam pytanie do obecnych już mamusiek :)
Czy któraś z Was miała wynik dodatni na GBS (czyli paciorkowiec)?

reklama
Caixa no coś Ty[emoji34] będą udowadniać że Ci się nie należy czy co?

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Dzięki za te słowa :) Jeszcze mi nie przeszło...za bardzo nastawiłam sie na chłopca :( Zreszta myślę, że tym samym zaraziłam męża i choć mi tego nie okazał to pewnie też jest rozczarowany, że pierwsze dziecko to nie syn. Jeszcze mi moje głupie myślenie nie przeszło :( Zamiast sie cieszyc to...ech okropna jestem :(

U mnie na odwrót. Ale też z tydzień oswajałam się z myślą że to nie dziewczynka... wszyscy byli pewni że to będzie mała księżniczka i bardzo na to liczyli :/ a teraz już sobie nie wyobrażam że mogłabym nie mieć mojego synka ;) I naprawdę sie zdenerwuje jeśli okaże sie że jednak siedzi tam płeć piękna.

w57vyx8dubspq12k.png

Caixa no coś Ty[emoji34] będą udowadniać że Ci się nie należy czy co?

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Mam nadzieję że nie. Już księgowa tam dzwoniła i kazali przynieść wszystkie papiery:umowę,badania lekarskie itd i mam nadzieję że będzie ok. Ale coś mi się wydaje że i tak do mnie przyjdą na osobistą kontrolę. Najpierw narzekają że dzieci się nie rodzą a jak już się rodzą to cię gnębią nie wiadomo z jakiego powodu. Byle tylko opóźnić płatność należnego wynagrodzenia.Mój tata z zwolnienie L4 z m-c listopad dopiero teraz otrzymał pieniądze i to nie całość kwoty.

Dziewczyny czy tak moze mnie bolec?

Juz 3 dzien jest inaczej znaczy hmm..boli mnie samym dolem jakbym miala kosci tam polamane..leze i sie przekrecam to tez mnie boli..to samo z qpa..tak boli bo rosnie czy mam sie zbadac bo juz wariuje

Ja mam podobnie. Jak by mi ktoś kołka wbił w brzuchu na wylot. Lekarze obstawiają że to rozejście spojenia łonowego. Tu twierdzą że tak ma być a w Polsce będę dopiero za 2 tyg. U mnie po 3 dniach ostrych bóli trochę odpuściło, i miałam 2 dni spokoju aż do tej nocy. Dziś znowu się ruszyć nie mogę.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok.
Wybaczcie, ze tak rzadko zaglądam ale dzieląc czas pomiędzy prace a dom najzwyczajniej mi brak czasu :(

Mam pytanie do obecnych już mamusiek :)
Czy któraś z Was miała wynik dodatni na GBS (czyli paciorkowiec)?

Tak, ja miałam. Podczas porodu dostałam antybiotyk i po kłopocie ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

Dziewczyny czy tak moze mnie bolec?

Juz 3 dzien jest inaczej znaczy hmm..boli mnie samym dolem jakbym miala kosci tam polamane..leze i sie przekrecam to tez mnie boli..to samo z qpa..tak boli bo rosnie czy mam sie zbadac bo juz wariuje

Kochana musisz powiedzieć to ginekolog. Bo mnie bolało podbrzusze i w sumie dalej boli i to wina macicy. Bez badania ciężko coś stwierdzić. A kiedy masz wizytę następna ? Masz twarde podbrzusze ?

Kurcze Caixa... :( napisz co i jak... zaczelam się zastanawiac czy i mnie ktoś nie skontroluje. Ok dostałam podwyżkę etatu ale za parę msc złącza mi etat że zleceniem i nagle.moje wynagrodzenie brutto za etat zwiększy się o prawie 1500 zł... niby żadna dziewczyna nie skarżył się na ZUS ale kto wie...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Trzymajcie kciuki bo dzisiaj mam zadzwonic kolo 16 o wynik posiewu. Oby mi nie wyszly jakies cuda dziwne. Chociaz z drugiej strony cos musi wyjsc bk niemozliwe jest bym non stop sama z siebie cos łapała

Do góry