reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny :)
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok.
Wybaczcie, ze tak rzadko zaglądam ale dzieląc czas pomiędzy prace a dom najzwyczajniej mi brak czasu :(

Mam pytanie do obecnych już mamusiek :)
Czy któraś z Was miała wynik dodatni na GBS (czyli paciorkowiec)?

reklama
Caixa no coś Ty[emoji34] będą udowadniać że Ci się nie należy czy co?

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Dzięki za te słowa :) Jeszcze mi nie przeszło...za bardzo nastawiłam sie na chłopca :( Zreszta myślę, że tym samym zaraziłam męża i choć mi tego nie okazał to pewnie też jest rozczarowany, że pierwsze dziecko to nie syn. Jeszcze mi moje głupie myślenie nie przeszło :( Zamiast sie cieszyc to...ech okropna jestem :(

U mnie na odwrót. Ale też z tydzień oswajałam się z myślą że to nie dziewczynka... wszyscy byli pewni że to będzie mała księżniczka i bardzo na to liczyli :/ a teraz już sobie nie wyobrażam że mogłabym nie mieć mojego synka ;) I naprawdę sie zdenerwuje jeśli okaże sie że jednak siedzi tam płeć piękna.

w57vyx8dubspq12k.png

Caixa no coś Ty[emoji34] będą udowadniać że Ci się nie należy czy co?

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Mam nadzieję że nie. Już księgowa tam dzwoniła i kazali przynieść wszystkie papiery:umowę,badania lekarskie itd i mam nadzieję że będzie ok. Ale coś mi się wydaje że i tak do mnie przyjdą na osobistą kontrolę. Najpierw narzekają że dzieci się nie rodzą a jak już się rodzą to cię gnębią nie wiadomo z jakiego powodu. Byle tylko opóźnić płatność należnego wynagrodzenia.Mój tata z zwolnienie L4 z m-c listopad dopiero teraz otrzymał pieniądze i to nie całość kwoty.

Dziewczyny czy tak moze mnie bolec?

Juz 3 dzien jest inaczej znaczy hmm..boli mnie samym dolem jakbym miala kosci tam polamane..leze i sie przekrecam to tez mnie boli..to samo z qpa..tak boli bo rosnie czy mam sie zbadac bo juz wariuje

Ja mam podobnie. Jak by mi ktoś kołka wbił w brzuchu na wylot. Lekarze obstawiają że to rozejście spojenia łonowego. Tu twierdzą że tak ma być a w Polsce będę dopiero za 2 tyg. U mnie po 3 dniach ostrych bóli trochę odpuściło, i miałam 2 dni spokoju aż do tej nocy. Dziś znowu się ruszyć nie mogę.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok.
Wybaczcie, ze tak rzadko zaglądam ale dzieląc czas pomiędzy prace a dom najzwyczajniej mi brak czasu :(

Mam pytanie do obecnych już mamusiek :)
Czy któraś z Was miała wynik dodatni na GBS (czyli paciorkowiec)?

Tak, ja miałam. Podczas porodu dostałam antybiotyk i po kłopocie ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

Dziewczyny czy tak moze mnie bolec?

Juz 3 dzien jest inaczej znaczy hmm..boli mnie samym dolem jakbym miala kosci tam polamane..leze i sie przekrecam to tez mnie boli..to samo z qpa..tak boli bo rosnie czy mam sie zbadac bo juz wariuje

Kochana musisz powiedzieć to ginekolog. Bo mnie bolało podbrzusze i w sumie dalej boli i to wina macicy. Bez badania ciężko coś stwierdzić. A kiedy masz wizytę następna ? Masz twarde podbrzusze ?

Kurcze Caixa... :( napisz co i jak... zaczelam się zastanawiac czy i mnie ktoś nie skontroluje. Ok dostałam podwyżkę etatu ale za parę msc złącza mi etat że zleceniem i nagle.moje wynagrodzenie brutto za etat zwiększy się o prawie 1500 zł... niby żadna dziewczyna nie skarżył się na ZUS ale kto wie...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Trzymajcie kciuki bo dzisiaj mam zadzwonic kolo 16 o wynik posiewu. Oby mi nie wyszly jakies cuda dziwne. Chociaz z drugiej strony cos musi wyjsc bk niemozliwe jest bym non stop sama z siebie cos łapała

Do góry