reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A jak to wino się nazywa? Można stacjonarnie dostać gdzieś?

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
A czemu tak? Jakaś zdrowa dieta?
Tak dieta zachciankowa hehe nie no ogólnie to sama dużo więcej jem bardziej urozmaiconego jedzenia a pozostali razem ze mną. Dzieci mają ferie, mąż jeszcze na L4. Owoce, jogurty, warzywa, rybę też wypada chociaż raz w tygodniu. Dopiero teraz odczuwam jakie jedzenie jest drogie do tego dojdzie chemia i 300zł na jeden raz to już norma.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.

Wyrazy współczucia :(

7u223e3kwboc3bjp.png

Witam.
Rudziutka bardzo Ci współczuję trzymaj się Kochana [emoji9] Tulkam
Madzien fajnie że już jesteś w domku [emoji4] tylko postaraj się naprawdę oszczędzać [emoji6]
Anusiek wiem co czujesz ż Malutką- To jest trochę szok ale tak jak piszą dziewczyny- zakupy leczą duszę i ciało [emoji6] jak zobaczysz te śliczne sukienki to powinno Ci przejść [emoji38][emoji7]

16udskjopmtfyunf.png

Zajączku powiedz mi,czy wiadomo Ci coś na temat obrazu 4d w tym Zieniewicz Medical?? bo na ich stronie w ogóle nic nie ma...

@Kempu buuuu nie wiedziałam o tych warsztatach a teraz i tak pewnie już miejsc nie ma :(

Jak coś wyczaicie jeszcze takiego to proszę piszcie tutaj, chętnie pójdę :)

@Kempu buuuu nie wiedziałam o tych warsztatach a teraz i tak pewnie już miejsc nie ma :(

Jak coś wyczaicie jeszcze takiego to proszę piszcie tutaj, chętnie pójdę :)
Wpisz w Google "Świadoma Mama warsztaty 26.01" i Cię przekieruje na ich stronę. Pewnie są jeszcze miejsca :)
Ja się zapisałam, ale nie wiem czy pójdę.

reklama
Do góry