reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.

reklama
U mnie lekarz bada szyjke przez usg dopochwowe na każdej wizycie.

5djylbetecfse5n6.png

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.
rudziutka bardzo mi przykro również przeżyłam śmierć rodzica więc wiem co możesz czuć ale wiedz ze w Twoim Bobasie wrócą cechy charakteru bądź wyglądu Twojej Mamy :) znasz już płeć? dziewczynka?

svchs65gg8talrm7.png

Ja tez straciłam mamę w poprzedniej ciąży w 5 mcu. Zupełnie nagle. Na zawał. Wiem co przezywasz. Nie jest łatwo i nie bedzie. Ale małe dzieciątko daje siłę do tego, żeby nie było całkiem źle. Myśl tylko o nim. O tym jak Twoja Mama chciałaby żebyś teraz głownie troszczyła sie o siebie i dziecko. Twoja Mama jest nad Wami i czuwa. Masz teraz dodatkowego anioła.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Ale mialam kiepska noc. Budzilam sie co godzine durne sny mialam. Masakra. Wstawam z takin tępym bolem glowy ze szok.

Ja mialam na polowkowym szyjke badana przez usg dopochwowe.
U mnie to samo miałam jakiś koszmar senny i obudziłam się prawie z krzykiem Ufff.
Mi nie sprawdzał szyjki na prenatalnych skupiał się tylko na dziecku i jego narządach i chyba na połówkowych będzie tak samo. Ja robię połówkowe u innego lekarza.

reklama
Do góry