reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Płacze drugi raz [emoji23][emoji16]

w57vxzkr0voyai9q.png
A najlepsze ze sama mi pitolila ze takimi malymi cyckami to dziecko zaglodze [emoji44]

Tyle ze ja przestalam karmic bo zaczely sie matury i zwyczajnie nie mialam.glowy do lezenia z corka

reklama
Idac zabobonami niech zadna nie zaklada szalika, lancuszka i innych bo przeciez dziecko pepowina sie owinie.

W pierwszej ciazy sie nasluchalam, teraz ucinam krotko wszystkie "dobre rady".

Tego nie słyszałam jeszcze , ale też jest dobre[emoji38][emoji6] niech będzie zimo w szyje dziecko najważniejsze [emoji23][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

A najlepsze ze sama mi pitolila ze takimi malymi cyckami to dziecko zaglodze [emoji44]

Tyle ze ja przestalam karmic bo zaczely sie matury i zwyczajnie nie mialam.glowy do lezenia z corka

Ja bym jej powiedziała, że powinna spisywać swoje rady i napisać encylopiedie [emoji16][emoji16]

Moja ostatnio wypaliła, że zakładam córce kombinezon a jej musi być w nim nie wygodnie [emoji2][emoji38] i lepiej jakbym jej zakładała samą kurtkę. Tak robi jej ukochana córeczka ze swoim dzieckiem.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki, żebym się zamknęła i nie odzywała. Jestem u teściów ... nie znoszę ich. W życiu nie widziałam żeby ktoś tak bardzo jechał po swoim dziecku.. pierd..ci są...
A no i teściowa" doktor habilitowany nauk medycznych"( żart oczywiście)- komentarze odnośnie mojego przeziębienia i leków...bo ona to sramto

w57vyx8dubspq12k.png
No jeblam...Kochana jad teściowej dobry na wszystko;) może nawet zamiast balsamow się nada ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry