reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale wiesz to wku***a. Na zasadzie - świadomie szkodze szybko własnemu dziecku... to że nie można kremów balsamem z wit a i retinolu to wiem ale ze innych balsamow? Ok ale już bez przesady naprawdę... To najlepiej chodzić nieumalowana, nie ogolona i bez pomalowanych włosów...

p19u9jcg81ehxczt.png
Płacze ze śmiechu [emoji23][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
To jakaś masakra... to co mam teraz iść do łazienki i wywalić połowę balsamow ? Bo na brzuch używam masła shea ale balsam z nóg mi przeniknie do płodu ? Lakieru do włosów też nie bo ftalany. Pastu z fluorem tez nie bo cos tam.No tak bo to są takie ilości... nóż wkur****m się. Osełką się będę smarowala.
Jeśli ktoś sobie życzy to proszę bardzo ale ja nie zamierzam wariowac...

p19u9jcg81ehxczt.png

Zając ty tak luksusowo- masło shea[emoji16] lepiej szare mydło kup a do zębów pastę dla niemowlaków [emoji23][emoji1]

w57vxzkr0voyai9q.png

Zając ty tak luksusowo- masło shea[emoji16] lepiej szare mydło kup a do zębów pastę dla niemowlaków [emoji23][emoji1]

w57vxzkr0voyai9q.png
No co ty do zębów to soda z szałwia i dosyć[emoji3] [emoji3] [emoji3]

Tak dziewczyny my już nie są człowieki my są inkubatory[emoji3] [emoji3] [emoji3] nam nic nie wolno ani coli ani chipsów, ani kremów nic tylko soczki owocowe i marchewka na obiad.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha macie rację... [emoji23] Ale litości... balsamy... wywalić... bo szkodzą... Boże daj mi cierpliwość...biedne to moje dziecko matka mu tyle zła wyrządza.

p19u9jcg81ehxczt.png

Dobrze ze chociaż Ty bo ja zaraz z nerwów chyba... [emoji35]

p19u9jcg81ehxczt.png
Przestań wariatko :) takie uwagi puszcza się mimo uszu. Przygotuj się , bo po porodzie może być gorzej. Wtedy wszystkie specjalistki będa wiedziały w co masz ubierać swoje dziecko i kiedy jest głodne [emoji23][emoji38]

Pamiętam jak byłam z 10 miesięczna córka na placu zabaw, zalozyłam jej zieloną bluzkę, różowe buty i spodenki a babka na placu zabaw mówi:" jak ma na imię synek".. Ja: że to jest córeczka. A ona do mnie , że dziewczynkom nie zakłada się zielonych bluzek[emoji16]

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
No co ty do zębów to soda z szałwia i dosyć[emoji3] [emoji3] [emoji3]

Tak dziewczyny my już nie są człowieki my są inkubatory[emoji3] [emoji3] [emoji3] nam nic nie wolno ani coli ani chipsów, ani kremów nic tylko soczki owocowe i marchewka na obiad.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Niedługo będziemy mogły tylko mleko, bo przecież niemowlaki po porodzie piją tylko mleko [emoji16][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry