reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale wiesz to wku***a. Na zasadzie - świadomie szkodze szybko własnemu dziecku... to że nie można kremów balsamem z wit a i retinolu to wiem ale ze innych balsamow? Ok ale już bez przesady naprawdę... To najlepiej chodzić nieumalowana, nie ogolona i bez pomalowanych włosów...

p19u9jcg81ehxczt.png
Płacze ze śmiechu [emoji23][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
To jakaś masakra... to co mam teraz iść do łazienki i wywalić połowę balsamow ? Bo na brzuch używam masła shea ale balsam z nóg mi przeniknie do płodu ? Lakieru do włosów też nie bo ftalany. Pastu z fluorem tez nie bo cos tam.No tak bo to są takie ilości... nóż wkur****m się. Osełką się będę smarowala.
Jeśli ktoś sobie życzy to proszę bardzo ale ja nie zamierzam wariowac...

p19u9jcg81ehxczt.png

Zając ty tak luksusowo- masło shea[emoji16] lepiej szare mydło kup a do zębów pastę dla niemowlaków [emoji23][emoji1]

w57vxzkr0voyai9q.png

Zając ty tak luksusowo- masło shea[emoji16] lepiej szare mydło kup a do zębów pastę dla niemowlaków [emoji23][emoji1]

w57vxzkr0voyai9q.png
No co ty do zębów to soda z szałwia i dosyć[emoji3] [emoji3] [emoji3]

Tak dziewczyny my już nie są człowieki my są inkubatory[emoji3] [emoji3] [emoji3] nam nic nie wolno ani coli ani chipsów, ani kremów nic tylko soczki owocowe i marchewka na obiad.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha macie rację... [emoji23] Ale litości... balsamy... wywalić... bo szkodzą... Boże daj mi cierpliwość...biedne to moje dziecko matka mu tyle zła wyrządza.

p19u9jcg81ehxczt.png

Dobrze ze chociaż Ty bo ja zaraz z nerwów chyba... [emoji35]

p19u9jcg81ehxczt.png
Przestań wariatko :) takie uwagi puszcza się mimo uszu. Przygotuj się , bo po porodzie może być gorzej. Wtedy wszystkie specjalistki będa wiedziały w co masz ubierać swoje dziecko i kiedy jest głodne [emoji23][emoji38]

Pamiętam jak byłam z 10 miesięczna córka na placu zabaw, zalozyłam jej zieloną bluzkę, różowe buty i spodenki a babka na placu zabaw mówi:" jak ma na imię synek".. Ja: że to jest córeczka. A ona do mnie , że dziewczynkom nie zakłada się zielonych bluzek[emoji16]

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
No co ty do zębów to soda z szałwia i dosyć[emoji3] [emoji3] [emoji3]

Tak dziewczyny my już nie są człowieki my są inkubatory[emoji3] [emoji3] [emoji3] nam nic nie wolno ani coli ani chipsów, ani kremów nic tylko soczki owocowe i marchewka na obiad.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Niedługo będziemy mogły tylko mleko, bo przecież niemowlaki po porodzie piją tylko mleko [emoji16][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry