reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Niedługo będziemy mogły tylko mleko, bo przecież niemowlaki po porodzie piją tylko mleko [emoji16][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png
Emka ale koniecznie wlasne bo mm jest od krowy i to ZUO [emoji23] moje dzieci na mm i zyja..ja dopiero zla matka jestem..w dodatku plywam w plynie da kąpieli z parabenami [emoji23]

reklama
Emka ale koniecznie wlasne bo mm jest od krowy i to ZUO [emoji23] moje dzieci na mm i zyja..ja dopiero zla matka jestem..w dodatku plywam w plynie da kąpieli z parabenami [emoji23]

Bosheee na mm przecież będą chorowały cale życie [emoji23][emoji23][emoji16] nie dobra matko ty[emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

Przestań wariatko :) takie uwagi puszcza się mimo uszu. Przygotuj się , bo po porodzie może być gorzej. Wtedy wszystkie specjalistki będa wiedziały w co masz ubierać swoje dziecko i kiedy jest głodne [emoji23][emoji38]

Pamiętam jak byłam z 10 miesięczna córka na placu zabaw, zalozyłam jej zieloną bluzkę, różowe buty i spodenki a babka na placu zabaw mówi:" jak ma na imię synek".. Ja: że to jest córeczka. A ona do mnie , że dziewczynkom nie zakłada się zielonych bluzek[emoji16]

w57vxzkr0voyai9q.png
Najlepiej całe na różowo żeby jednej od drugiej nie mozna bylo odróżnić [emoji36] no ludzie to mają pomysły.

I gratuluję wszystkich dzisiejszych dobrych wiadomości na wizytach. A reszta się wchłonie i bedzie dobrze więc do góry głowy i trzymamy kciuki.

7v8r9jcg9vxigot5.png

Trzeba na luzie do tego podejść. My jesteśmy matkami i instynktownie wiemy co najlepsze dla naszych dzieci. Nie dajmy się zwariować połowa tych rzeczy których niby nie wolno to zwykle zabobony. Tak jak to kupowanie wyprawki dla dziecka. Za chwilę się okaże że jesteśmy złymi matkami bo dajemy smoczek albo dlatego że go nie dajemy.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki, żebym się zamknęła i nie odzywała. Jestem u teściów ... nie znoszę ich. W życiu nie widziałam żeby ktoś tak bardzo jechał po swoim dziecku.. pierd..ci są...
A no i teściowa" doktor habilitowany nauk medycznych"( żart oczywiście)- komentarze odnośnie mojego przeziębienia i leków...bo ona to sramto

w57vyx8dubspq12k.png

Idac zabobonami niech zadna nie zaklada szalika, lancuszka i innych bo przeciez dziecko pepowina sie owinie.

W pierwszej ciazy sie nasluchalam, teraz ucinam krotko wszystkie "dobre rady".

reklama
Trzeba na luzie do tego podejść. My jesteśmy matkami i instynktownie wiemy co najlepsze dla naszych dzieci. Nie dajmy się zwariować połowa tych rzeczy których niby nie wolno to zwykle zabobony. Tak jak to kupowanie wyprawki dla dziecka. Za chwilę się okaże że jesteśmy złymi matkami bo dajemy smoczek albo dlatego że go nie dajemy.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No taaak przecież zgryz będzie krzywy a dziecko przestanie ssać pierś , bo smoczek mu wystarczy [emoji16][emoji38]

Dziewczyny doszłam do wniosku: jesteśmy złymi matkami , bo dziecku wyprawkę kupujemy [emoji16][emoji16][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry