reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Karabesque
Zaangażowana w BB
Najlepiej całe na różowo żeby jednej od drugiej nie mozna bylo odróżnić [emoji36] no ludzie to mają pomysły.Przestań wariatko takie uwagi puszcza się mimo uszu. Przygotuj się , bo po porodzie może być gorzej. Wtedy wszystkie specjalistki będa wiedziały w co masz ubierać swoje dziecko i kiedy jest głodne [emoji23][emoji38]
Pamiętam jak byłam z 10 miesięczna córka na placu zabaw, zalozyłam jej zieloną bluzkę, różowe buty i spodenki a babka na placu zabaw mówi:" jak ma na imię synek".. Ja: że to jest córeczka. A ona do mnie , że dziewczynkom nie zakłada się zielonych bluzek[emoji16]
I gratuluję wszystkich dzisiejszych dobrych wiadomości na wizytach. A reszta się wchłonie i bedzie dobrze więc do góry głowy i trzymamy kciuki.
mlodamama21
Heda
Trzeba na luzie do tego podejść. My jesteśmy matkami i instynktownie wiemy co najlepsze dla naszych dzieci. Nie dajmy się zwariować połowa tych rzeczy których niby nie wolno to zwykle zabobony. Tak jak to kupowanie wyprawki dla dziecka. Za chwilę się okaże że jesteśmy złymi matkami bo dajemy smoczek albo dlatego że go nie dajemy.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Emkaa
Płacze drugi raz [emoji23][emoji16]
Bellax123!
Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki, żebym się zamknęła i nie odzywała. Jestem u teściów ... nie znoszę ich. W życiu nie widziałam żeby ktoś tak bardzo jechał po swoim dziecku.. pierd..ci są...
A no i teściowa" doktor habilitowany nauk medycznych"( żart oczywiście)- komentarze odnośnie mojego przeziębienia i leków...bo ona to sramto
A no i teściowa" doktor habilitowany nauk medycznych"( żart oczywiście)- komentarze odnośnie mojego przeziębienia i leków...bo ona to sramto
reklama
Emkaa
No taaak przecież zgryz będzie krzywy a dziecko przestanie ssać pierś , bo smoczek mu wystarczy [emoji16][emoji38]Trzeba na luzie do tego podejść. My jesteśmy matkami i instynktownie wiemy co najlepsze dla naszych dzieci. Nie dajmy się zwariować połowa tych rzeczy których niby nie wolno to zwykle zabobony. Tak jak to kupowanie wyprawki dla dziecka. Za chwilę się okaże że jesteśmy złymi matkami bo dajemy smoczek albo dlatego że go nie dajemy.
Dziewczyny doszłam do wniosku: jesteśmy złymi matkami , bo dziecku wyprawkę kupujemy [emoji16][emoji16][emoji23]