reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

mój pewnie będzie ten z iPhonem :D
whwh.jpg

Załączniki

• whwh.jpg
    whwh.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 354
reklama
Dziewczynki czy któraś ma ciała ketonowe w moczu?Bo mi wyszły w wynikach i tak sobie czytam na necie ,że w naszym stanie to niby norma.

oar8ugpjafqeooh5.png

Ja też miałam teściowa wariatke. Tylko ona z wrednosci slynela wymyślal że synka jej na dziecko chciałam złapać. Oprócz tego twierdziła że jestem zła bo nie chodzę do pracy a ona do porodu chodziła że nie jem Tatara bo wołowina zdrowa jest że ona nie chodziła do lekarza wcale a ja prywatnych sobie wymyślam więc cieszcie się że wam rozrywki dostarczają. Możecie się pośmiać chociaż ;)

Ja też miałam teściowa wariatke. Tylko ona z wrednosci slynela wymyślal że synka jej na dziecko chciałam złapać. Oprócz tego twierdziła że jestem zła bo nie chodzę do pracy a ona do porodu chodziła że nie jem Tatara bo wołowina zdrowa jest że ona nie chodziła do lekarza wcale a ja prywatnych sobie wymyślam więc cieszcie się że wam rozrywki dostarczają. Możecie się pośmiać chociaż ;)
To moja jak na razie spoko ale... wg niej wszystkie co siedzą na zwolnieniach od początku ciąży to hipohondria bo ciąża to nie choroba... i nie dociera że ktoś się kiepsko czuje... i że ile dam radę żebym pracowała... no nic jej do tego akurat :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Kochane mam do was pytanie.
Byłam u ginekologa wczoraj. Dwa lata temu miałam robiona konizacje szyjki macicy ( jest to wycięcie kawałka szyjki ) poruszyłam temat z lekarzem czy ciąża będzie przebiegać normalnie i jak z porodem. Słyszałam , że często po konizacji robią cesarki bo szyjka może peknąc albo się nie rozwierac itp. Wiem napewno , że tym razem chce cc już rodziłam siłami natury . Teraz się nie odwaze. Poprostu boje się o siebie i o dziecko , bo znając swoje szczęście będę rodzic parę h po czym brak postępu i nagle cc. Boje się o maleństwo. Wiem , że jeszcze dużo czasu , ale chciałam was zapytać od jakiego lekarza mogę wziąść zaświadczenie do cc ? Mój ginekolog każe mi rodzic i w ostateczności cc ja nie mam zamiaru. Nie mam wady wzroku , jedynie mam z kręgosłupem problemy. Ale nie ,,udokumentowane,,.
Zalatwialyscie sobie takie zaświadczenia może ?

Witaj,
piszesz, że miałaś konizację, ja również parę dni temu. Proszę napisz jak znosisz ciążę czy masz problemy? Czy faktycznie trzeba ubiegać się o cc?
Ja też chciałabym mieć jeszcze dzidziusia ale nie wiem co będzie dalej. Póki co czekam na wyniki.
Pozdrawiam
Waris

Dziewczyny dostałam jakichś skurczy i chciałem wziąć nospe. Ale skończyła mi się a w aptece mieli coś takiego jak spastyna. Niby to samo ale ja nigdy nie słyszałam o tym. Spotkalyscie się z takimi? Nie wiem czy to mogę brać trochę się boję.. Pisało na ulotce że przenika przez łożysko ale w sumie nie wiem czy nospa przenika.

reklama
Do góry