reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie też z ruchami kiepsko. Może się Ktoś rozkręci ;-)
Nooo ja to swoje Dzidziolstwo chyba wczoraj tak utanczylam że dziś palcem nie kiwnie ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja miałam skurcze lydek i zaczęłam pić kakao 2 razy dziennie ciemne, skurcze minęły. Chyba ja tu stronie póki mogę od tabletek, ale to ze strachu przed cholestaza i nie chce obciążac wątroby.

Dziewczyny. Jestem prawie na półmetku ciąży. Podsumowując :
- Miednica, kość łonowa, dół pleców, pośladki, dół brzucha często i mocno bolą,
(szyjka długa i zamknięta),
- w nocy moje nogi chcą się ruszać, nie mogę wyleżeć- nie wiem jak to inaczej opisać,
- piersi pokryte siatką żył, rozmiar BIG ( mąż zadowolony, każe mi zrobić zdjęcie cycków na pamiątkę),
- włosy gęste, mocne, grube i lśniące , ale tylko na nogach i pod pachami,
- Brzuch bardziej zarośnięty niż męża,
- Po 3,5 miesiącach mdłości i braku apetytu odzyskałam kości policzkowe, które już daaaawno nie były widoczne.
- Becze nawet na reklamie margaryny,
- Ruchów nie czuję, ale na usg dziecko fika koziołki, więc się nie martwię

;) mimo wszystko czuję się przeszczęśliwa.
[emoji3] [emoji3] judzia... Te włosy...
Telefon mam cały zapluty dzięki bardzo[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry , mi nic nie leci z piersi nawet jak nacisnę .Wczoraj wieczorem mój kochany synuś spać mi nie dał , tak mnie kopał .Jak tylko oko zamykałam to Buum aż podskakiwałam na łóżku , robi się coraz silniejszy :)

Witajcie Dziewczyny.
Melduje się po wczorajszej wizycie. Niestety mam rozwarcie delikatne i zalecony odpoczynek i luteina 50 dwa razy dziennie.
Troche sie przestraszyłam.
W sumie dobrze sie czuje i nie spodziewalam sie by było coś nie tak.
Ginek pytał czy boli mnie krzyż i brzuch.. W sumie krzyż to często..
O i tak. No i mamy robic USG na kazdej wizycie, by kontrolowac nerki Małego..
Ja jeszcze w łóżku... Mój malutki Chłopczyk dokazuje w brzuchu.. Polozony jest poprzecznie i juz wiem czemu kopie tylko z lewej. Tam ma nóżki [emoji57]
Ech..jakoś tak chciałabym juz czerwiec... Ostatnio nakręciłam sie jakoś, ze boje sie porodu i nie chce do szpitala.. Chcialabym juz mieć Go w domu i móc przytulić...
Dziewczyny przy rozwarciu nawet tak małym to rozumiem celibat? Jakoś zapomnialam sie zapytać.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Matka :) u mnie i Bellax to samo z rozwarciem. Z seksem to nie wiem,bo sama oczywiście zapomniałam dopytać,ale ja postanowiłam nie ryzykować i nie ma przytulanka...zapytam na następnej wizycie,ale z tego co pamiętam Bellax ma za kilka dni to nas doinformuje ;)

Do góry