Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Nooo ja to swoje Dzidziolstwo chyba wczoraj tak utanczylam że dziś palcem nie kiwnieU mnie też z ruchami kiepsko. Może się Ktoś rozkręci ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo ja to swoje Dzidziolstwo chyba wczoraj tak utanczylam że dziś palcem nie kiwnieU mnie też z ruchami kiepsko. Może się Ktoś rozkręci ;-)
Pewnie , że tak. I to śmiało 2 tabletki dziennie . Ja biorę 6 tabletek dziennie [emoji4]Dziewczyny od wczoraj drga mi powika :/ pewnie przez niedobory magnezu .,myślicie że bez konsultacji z lekarzem mogę wziąść magnez?
Mi coś tam leci ale jak scisne, np jak się balsamem smaruje czy jak mąż się bawi niedługo mu się skończyNo co ty gadasz ale jaja! Mi nic nie wycieka ale ogólnie siare mam od 14tc i często w nocy i po nocy bolą piersi.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No co ty gadasz ale jaja! Mi nic nie wycieka ale ogólnie siare mam od 14tc i często w nocy i po nocy bolą piersi.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji3] [emoji3] judzia... Te włosy...Dziewczyny. Jestem prawie na półmetku ciąży. Podsumowując :
- Miednica, kość łonowa, dół pleców, pośladki, dół brzucha często i mocno bolą,
(szyjka długa i zamknięta),
- w nocy moje nogi chcą się ruszać, nie mogę wyleżeć- nie wiem jak to inaczej opisać,
- piersi pokryte siatką żył, rozmiar BIG ( mąż zadowolony, każe mi zrobić zdjęcie cycków na pamiątkę),
- włosy gęste, mocne, grube i lśniące , ale tylko na nogach i pod pachami,
- Brzuch bardziej zarośnięty niż męża,
- Po 3,5 miesiącach mdłości i braku apetytu odzyskałam kości policzkowe, które już daaaawno nie były widoczne.
- Becze nawet na reklamie margaryny,
- Ruchów nie czuję, ale na usg dziecko fika koziołki, więc się nie martwię
mimo wszystko czuję się przeszczęśliwa.