z Radomska
reklama
az jak pomyśle ze w pierwszej ciąży pracowałam do dwóch tygodni przed porodem to nie mogę w to uwierzyćWitaj u mnie to samo z samopoczuciem... Tragedia a w pierwszej ciazy bylo tal pieknie
Bellax123!
Fanka BB :)
Mój M. tam mieszka Jak się wylecze z tego zapalenia to w pon do niego jade Daj namiar na jakąś dobrą restauracje to go na kolacje szarpne ; Dz Radomska
U
użytkownik 167877
Gość
Ja znalazłam patent na mojego hahah. Ostatni ciągle chciałam do pizza hut.Mój M. tam mieszka Jak się wylecze z tego zapalenia to w pon do niego jade Daj namiar na jakąś dobrą restauracje to go na kolacje szarpne ; D
Jedziemy autem od teściowej i mówię jedziemy na pizze a on , oszalałas ile tego można jeść. W domu obiad jest. To ja do synka z tyłu auta , kubus jedziemy na pizze . A Kuba Taaak taaak! I mówię do męża teraz powiedz Kubie że nie jedziemy. Larmo w aucie jak nie wiem co. Kuba drze się, że chce pizze. 5 minut później byłam już w pizza hut. [emoji23][emoji23][emoji23]
Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
Trzymam kciuki żeby szybko wszytko wróciło do normy ;*Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]
tynka2506
reklama