reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pierwszy raz w zyciu mialam zapalenie ucha, dla mnie to bylo cos nowego i nie przyjemnego. I nawet nie wiem czy to zarazliwe, mimo, iz mam 6 latka on tez nigdy nie mial zapalenia ucha.

Maz juz do lekarza poszedl z nim po przedszkolu bo apatyczny i brzuszek go boli :( niech go obejrzy lekarz.

reklama
Suelen zapalenie ucha to powikłania przy wirusach lub bakteriach. Samym zapaleniem się nie zaraził ale mógł się ogólnie zarazić i mogło mu przejść na ucho ;) Trzymam kciuki żeby nie, bo teraz już niestety wiem jak to boli :*

w57vyx8dubspq12k.png

jeśli chodzi o moja wage to jeszcze niecały kilogram na minusie, pierwszy trymest miałam straszne nudności całymi dniami i zero apetytu wiec ponad 3 kilo waga zleciala;) a dziwne bo w pierwszej ciąży czułam sie doskonale mnóstwo energii i w ogóle czułam sie świetnie. Myślałam ze w drugim trymestrze będzie lepiej a tu przypływu energii dalej nie widać;)

No wg mnie w 21 tyg powinny juz byc regularne. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie ;) Zjadłam pomidorówke i czekam na reakcje Maluszka.
Witam nową Mamuśkę - Twój nick jest od kucyków?:laugh2:
hehe nie od kucykow, z czasów młodości kiedy byłam fanka lady pank mi zostało jako login wszędzie;)

jeśli chodzi o moja wage to jeszcze niecały kilogram na minusie, pierwszy trymest miałam straszne nudności całymi dniami i zero apetytu wiec ponad 3 kilo waga zleciala;) a dziwne bo w pierwszej ciąży czułam sie doskonale mnóstwo energii i w ogóle czułam sie świetnie. Myślałam ze w drugim trymestrze będzie lepiej a tu przypływu energii dalej nie widać;)
Witaj :) u mnie to samo z samopoczuciem... Tragedia a w pierwszej ciazy bylo tal pieknie

oar8s65gmlqg37sx.png

a z ciekawości sa jakieś mamy z województwa lodzkiego? Bo z mojego miasta to wątpię a kawal wątku do nadrobienia to mogę nie doszukać;)

reklama
Do góry