reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
Suelen zapalenie ucha to powikłania przy wirusach lub bakteriach. Samym zapaleniem się nie zaraził ale mógł się ogólnie zarazić i mogło mu przejść na ucho Trzymam kciuki żeby nie, bo teraz już niestety wiem jak to boli :*
jeśli chodzi o moja wage to jeszcze niecały kilogram na minusie, pierwszy trymest miałam straszne nudności całymi dniami i zero apetytu wiec ponad 3 kilo waga zleciala a dziwne bo w pierwszej ciąży czułam sie doskonale mnóstwo energii i w ogóle czułam sie świetnie. Myślałam ze w drugim trymestrze będzie lepiej a tu przypływu energii dalej nie widać
Anulka.
No wg mnie w 21 tyg powinny juz byc regularne. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie Zjadłam pomidorówke i czekam na reakcje Maluszka.Anulka chyba za wcześnie na regularne ruchy.
Witam nową Mamuśkę - Twój nick jest od kucyków?
emkamat10
Witam nowa Mamę
Dziewczynki w ciąży to brałyście?
I ja też
hehe nie od kucykow, z czasów młodości kiedy byłam fanka lady pank mi zostało jako login wszędzieNo wg mnie w 21 tyg powinny juz byc regularne. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie Zjadłam pomidorówke i czekam na reakcje Maluszka.
Witam nową Mamuśkę - Twój nick jest od kucyków?
Witaj u mnie to samo z samopoczuciem... Tragedia a w pierwszej ciazy bylo tal piekniejeśli chodzi o moja wage to jeszcze niecały kilogram na minusie, pierwszy trymest miałam straszne nudności całymi dniami i zero apetytu wiec ponad 3 kilo waga zleciala a dziwne bo w pierwszej ciąży czułam sie doskonale mnóstwo energii i w ogóle czułam sie świetnie. Myślałam ze w drugim trymestrze będzie lepiej a tu przypływu energii dalej nie widać
Bellax123!
są skąd jesteś?a z ciekawości sa jakieś mamy z województwa lodzkiego? Bo z mojego miasta to wątpię a kawal wątku do nadrobienia to mogę nie doszukać
reklama