reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pierwszy raz w zyciu mialam zapalenie ucha, dla mnie to bylo cos nowego i nie przyjemnego. I nawet nie wiem czy to zarazliwe, mimo, iz mam 6 latka on tez nigdy nie mial zapalenia ucha.

Maz juz do lekarza poszedl z nim po przedszkolu bo apatyczny i brzuszek go boli :( niech go obejrzy lekarz.

reklama
Suelen zapalenie ucha to powikłania przy wirusach lub bakteriach. Samym zapaleniem się nie zaraził ale mógł się ogólnie zarazić i mogło mu przejść na ucho ;) Trzymam kciuki żeby nie, bo teraz już niestety wiem jak to boli :*

w57vyx8dubspq12k.png

jeśli chodzi o moja wage to jeszcze niecały kilogram na minusie, pierwszy trymest miałam straszne nudności całymi dniami i zero apetytu wiec ponad 3 kilo waga zleciala;) a dziwne bo w pierwszej ciąży czułam sie doskonale mnóstwo energii i w ogóle czułam sie świetnie. Myślałam ze w drugim trymestrze będzie lepiej a tu przypływu energii dalej nie widać;)

No wg mnie w 21 tyg powinny juz byc regularne. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie ;) Zjadłam pomidorówke i czekam na reakcje Maluszka.
Witam nową Mamuśkę - Twój nick jest od kucyków?:laugh2:
hehe nie od kucykow, z czasów młodości kiedy byłam fanka lady pank mi zostało jako login wszędzie;)

jeśli chodzi o moja wage to jeszcze niecały kilogram na minusie, pierwszy trymest miałam straszne nudności całymi dniami i zero apetytu wiec ponad 3 kilo waga zleciala;) a dziwne bo w pierwszej ciąży czułam sie doskonale mnóstwo energii i w ogóle czułam sie świetnie. Myślałam ze w drugim trymestrze będzie lepiej a tu przypływu energii dalej nie widać;)
Witaj :) u mnie to samo z samopoczuciem... Tragedia a w pierwszej ciazy bylo tal pieknie

oar8s65gmlqg37sx.png

a z ciekawości sa jakieś mamy z województwa lodzkiego? Bo z mojego miasta to wątpię a kawal wątku do nadrobienia to mogę nie doszukać;)

reklama
Do góry