reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

mLP Witamy! Ciąża ciąży nie równa, ja w dwóch poprzednich mogłam góry przenosić a teraz zaczynam się modlić aby doturlać do tego czerwca ;)
zoja informuj na bieżąco jak Cię zatrzymali to nie jest za ciekawie ale najważniejsze że z dzidzią ok i jesteście pod dobrą opieką ;)

reklama
Vanilia a bierzesz magnez?
Zoja dobrze ze pojechalas do szpitala...

oar8s65gmlqg37sx.png

Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zazdroszczę szpitala... Ale najważniejsze że z bobasem ok. Trzymajcie się

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej:) mam nadzieję ze jeszcze nie jest za późno żeby do Was dołączyć, czytając wstecz myślę ze byłoby mi bardzo milo jakbyście jeszcze mnie przyjęły do swojego grona:) może w takim razie sie przedstawię, mam 30 lat i szczęśliwie dołączyłam do grona czerwcowek z terminem na 10.06. Płci maleństwa jeszcze nie znam chociaż lekarka mówiła ze może to być chłopiec ale jeszcze pewności nie miala, jutro mam polowkowe wiec pewnie sie okaże:) mam tez drugiego rozrabiaka 2letnia Maje i aktualnie przebywam juz na L4 wiec postaram sie być aktywna:)

Witaj:) ja tez mam termin na 10 czerwca, wiec jestesmy na tym samym etapie;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Do góry