reklama
Trzymaj się dzielnie!Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hege to male miasto wiec ciężko o jakas rewelacje ale z takich klasycznych to pizzeria Venezia pyszna pizza na cieniutkim chrupkim cieście, albo burgery w coffeinie w Eraparku. Ewentualnie restauracja zodiakMój M. tam mieszka Jak się wylecze z tego zapalenia to w pon do niego jade Daj namiar na jakąś dobrą restauracje to go na kolacje szarpne ; D
tez życzę żeby stko sie unormowało Zoja
Marciotek88
Fanka BB :)
U
użytkownik 16
Gość
O kurcze. Ale dobrze ze na czas trafiłaś do szpitala. Ja tez ze skurczami walczę ale całe szczęście bez szpitala. Zdrówka życzę.Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]
Zając Czerwcowy
Dawaj znać co i jak i trzymaj się:*Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]
Zając Czerwcowy
To to moje leniwe bo na usg widać że się kręci czasem czuje wewnętrzne baki a nie kopieO kurcze Zoja trzymaj się
Dziewczyny kopnęła ))) Nie tak mocno ale jest Pomidorówka z czekoladą pomogła
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Justyna o muszę zobaczyć o której godzinie te porody lecą bo bardzo lubię. Wzruszam się okrutnie [emoji23]
mLP witaj [emoji3]
Ja wczoraj w nocy też już miałam jechać do szpitala... Miałam skurcze takie spinające raczej bezbolesne co 5-7 minut...na szczęście się uspokoiło i dziś maluch kopie normalnie, bo wystraszylam się nie na żarty
mLP witaj [emoji3]
Ja wczoraj w nocy też już miałam jechać do szpitala... Miałam skurcze takie spinające raczej bezbolesne co 5-7 minut...na szczęście się uspokoiło i dziś maluch kopie normalnie, bo wystraszylam się nie na żarty