reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się dzielnie!

Mój M. tam mieszka ;) Jak się wylecze z tego zapalenia to w pon do niego jade ;) Daj namiar na jakąś dobrą restauracje to go na kolacje szarpne ; D

w57vyx8dubspq12k.png
hege to male miasto wiec ciężko o jakas rewelacje ale z takich klasycznych to pizzeria Venezia pyszna pizza na cieniutkim chrupkim cieście, albo burgery w coffeinie w Eraparku. Ewentualnie restauracja zodiak:)

tez życzę żeby stko sie unormowało Zoja

Ufff ja już po dentyście, ale bolało :( ale teraz siedzę w poczekalni i chyba w nagrodę mój maluszek daje o sobie znać, więc zapominam o bólu :)

mLP witaj czerwcóweczko :)

Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]

O kurcze. Ale dobrze ze na czas trafiłaś do szpitala. Ja tez ze skurczami walczę ale całe szczęście bez szpitala. Zdrówka życzę.

Dawaj znać co i jak i trzymaj się:*

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Justyna o muszę zobaczyć o której godzinie te porody lecą bo bardzo lubię. Wzruszam się okrutnie [emoji23]

mLP witaj [emoji3]

Ja wczoraj w nocy też już miałam jechać do szpitala... Miałam skurcze takie spinające raczej bezbolesne co 5-7 minut...na szczęście się uspokoiło i dziś maluch kopie normalnie, bo wystraszylam się nie na żarty

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Do góry