reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

hej:) mam nadzieję ze jeszcze nie jest za późno żeby do Was dołączyć, czytając wstecz myślę ze byłoby mi bardzo milo jakbyście jeszcze mnie przyjęły do swojego grona:) może w takim razie sie przedstawię, mam 30 lat i szczęśliwie dołączyłam do grona czerwcowek z terminem na 10.06. Płci maleństwa jeszcze nie znam chociaż lekarka mówiła ze może to być chłopiec ale jeszcze pewności nie miala, jutro mam polowkowe wiec pewnie sie okaże:) mam tez drugiego rozrabiaka 2letnia Maje i aktualnie przebywam juz na L4 wiec postaram sie być aktywna:)

reklama
hej:) mam nadzieję ze jeszcze nie jest za późno żeby do Was dołączyć, czytając wstecz myślę ze byłoby mi bardzo milo jakbyście jeszcze mnie przyjęły do swojego grona:) może w takim razie sie przedstawię, mam 30 lat i szczęśliwie dołączyłam do grona czerwcowek z terminem na 10.06. Płci maleństwa jeszcze nie znam chociaż lekarka mówiła ze może to być chłopiec ale jeszcze pewności nie miala, jutro mam polowkowe wiec pewnie sie okaże:) mam tez drugiego rozrabiaka 2letnia Maje i aktualnie przebywam juz na L4 wiec postaram sie być aktywna:)
Witamy witamy. Ja tez jeszcze nie znam płci. U mnie 21 tc i gin obstawia dziewczynkę.

Cześć! miło, ze dolaczasz :)

Co do tematu, ostatnio na grzyba dostałam pimafucin- już po 3 globulce przeszło cholerstwo :) wybrałam całe opakowanie i odpukac jest ok :)

też to brałam, rownież zadowolona byłam :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja ostatnio dostalam na ciagle nie doleczona infekcje/ grzyba Gynazol. Az w szoku bylam, ze tak szybko i dobrze zadzialalo, a podeszlam sceptycznie.

Ja zyje, choc kaszel mam tak mocny, ze w klatce mnie boli jak kaszle :(

Mlp witaj wsrod czerwcoweczek :)

Wlasnie dzwonil maz, ze odebral mlodego z przedszkola, ale Panie mowia, ze byl nie wyrazny i ucho go boli. Myslicie, ze jak ja mialam zapalenie ucha to jest to zarazliwe?

Ja ostatnio dostalam na ciagle nie doleczona infekcje/ grzyba Gynazol. Az w szoku bylam, ze tak szybko i dobrze zadzialalo, a podeszlam sceptycznie.

Ja zyje, choc kaszel mam tak mocny, ze w klatce mnie boli jak kaszle :(

Mlp witaj wsrod czerwcoweczek :)

Wlasnie dzwonil maz, ze odebral mlodego z przedszkola, ale Panie mowia, ze byl nie wyrazny i ucho go boli. Myslicie, ze jak ja mialam zapalenie ucha to jest to zarazliwe?

Nie , zapalenie ucha nie jest zaraźliwe.
Jak będzie bardzo chory to odrazu po antybiotyk idźcie. A jak lekko go boli to polecam do ucha otinum krople są przeciwzapalne i przeciwbólowe. I są bez recepty tak mi się wydaje.
Ostatnio mój synek był chory miał 39.8 stopni gorączki. Zbijalam paracetamolem i dawalam mu groplinosin , powiem wam że ten syrop jest naprawdę super. On działa niby 48h od zainfekowania . Sądzę, że na takie choroby z ,,przedszkola,, w sam raz.

reklama
Do góry