reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

hej:) mam nadzieję ze jeszcze nie jest za późno żeby do Was dołączyć, czytając wstecz myślę ze byłoby mi bardzo milo jakbyście jeszcze mnie przyjęły do swojego grona:) może w takim razie sie przedstawię, mam 30 lat i szczęśliwie dołączyłam do grona czerwcowek z terminem na 10.06. Płci maleństwa jeszcze nie znam chociaż lekarka mówiła ze może to być chłopiec ale jeszcze pewności nie miala, jutro mam polowkowe wiec pewnie sie okaże:) mam tez drugiego rozrabiaka 2letnia Maje i aktualnie przebywam juz na L4 wiec postaram sie być aktywna:)

reklama
hej:) mam nadzieję ze jeszcze nie jest za późno żeby do Was dołączyć, czytając wstecz myślę ze byłoby mi bardzo milo jakbyście jeszcze mnie przyjęły do swojego grona:) może w takim razie sie przedstawię, mam 30 lat i szczęśliwie dołączyłam do grona czerwcowek z terminem na 10.06. Płci maleństwa jeszcze nie znam chociaż lekarka mówiła ze może to być chłopiec ale jeszcze pewności nie miala, jutro mam polowkowe wiec pewnie sie okaże:) mam tez drugiego rozrabiaka 2letnia Maje i aktualnie przebywam juz na L4 wiec postaram sie być aktywna:)
Witamy witamy. Ja tez jeszcze nie znam płci. U mnie 21 tc i gin obstawia dziewczynkę.

Cześć! miło, ze dolaczasz :)

Co do tematu, ostatnio na grzyba dostałam pimafucin- już po 3 globulce przeszło cholerstwo :) wybrałam całe opakowanie i odpukac jest ok :)

też to brałam, rownież zadowolona byłam :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja ostatnio dostalam na ciagle nie doleczona infekcje/ grzyba Gynazol. Az w szoku bylam, ze tak szybko i dobrze zadzialalo, a podeszlam sceptycznie.

Ja zyje, choc kaszel mam tak mocny, ze w klatce mnie boli jak kaszle :(

Mlp witaj wsrod czerwcoweczek :)

Wlasnie dzwonil maz, ze odebral mlodego z przedszkola, ale Panie mowia, ze byl nie wyrazny i ucho go boli. Myslicie, ze jak ja mialam zapalenie ucha to jest to zarazliwe?

Ja ostatnio dostalam na ciagle nie doleczona infekcje/ grzyba Gynazol. Az w szoku bylam, ze tak szybko i dobrze zadzialalo, a podeszlam sceptycznie.

Ja zyje, choc kaszel mam tak mocny, ze w klatce mnie boli jak kaszle :(

Mlp witaj wsrod czerwcoweczek :)

Wlasnie dzwonil maz, ze odebral mlodego z przedszkola, ale Panie mowia, ze byl nie wyrazny i ucho go boli. Myslicie, ze jak ja mialam zapalenie ucha to jest to zarazliwe?

Nie , zapalenie ucha nie jest zaraźliwe.
Jak będzie bardzo chory to odrazu po antybiotyk idźcie. A jak lekko go boli to polecam do ucha otinum krople są przeciwzapalne i przeciwbólowe. I są bez recepty tak mi się wydaje.
Ostatnio mój synek był chory miał 39.8 stopni gorączki. Zbijalam paracetamolem i dawalam mu groplinosin , powiem wam że ten syrop jest naprawdę super. On działa niby 48h od zainfekowania . Sądzę, że na takie choroby z ,,przedszkola,, w sam raz.

reklama
Do góry