hej mam nadzieję ze jeszcze nie jest za późno żeby do Was dołączyć, czytając wstecz myślę ze byłoby mi bardzo milo jakbyście jeszcze mnie przyjęły do swojego grona może w takim razie sie przedstawię, mam 30 lat i szczęśliwie dołączyłam do grona czerwcowek z terminem na 10.06. Płci maleństwa jeszcze nie znam chociaż lekarka mówiła ze może to być chłopiec ale jeszcze pewności nie miala, jutro mam polowkowe wiec pewnie sie okaże mam tez drugiego rozrabiaka 2letnia Maje i aktualnie przebywam juz na L4 wiec postaram sie być aktywna
reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
Witamy ;-)
Ja też urodziłam się 10 czerwca! Szczęśliwa data!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też urodziłam się 10 czerwca! Szczęśliwa data!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
Witamy witamy. Ja tez jeszcze nie znam płci. U mnie 21 tc i gin obstawia dziewczynkę.hej mam nadzieję ze jeszcze nie jest za późno żeby do Was dołączyć, czytając wstecz myślę ze byłoby mi bardzo milo jakbyście jeszcze mnie przyjęły do swojego grona może w takim razie sie przedstawię, mam 30 lat i szczęśliwie dołączyłam do grona czerwcowek z terminem na 10.06. Płci maleństwa jeszcze nie znam chociaż lekarka mówiła ze może to być chłopiec ale jeszcze pewności nie miala, jutro mam polowkowe wiec pewnie sie okaże mam tez drugiego rozrabiaka 2letnia Maje i aktualnie przebywam juz na L4 wiec postaram sie być aktywna
Arya88
Cześć! miło, ze dolaczasz
Co do tematu, ostatnio na grzyba dostałam pimafucin- już po 3 globulce przeszło cholerstwo wybrałam całe opakowanie i odpukac jest ok
też to brałam, rownież zadowolona byłam
madireiro
Witam nowa Mamę
Dziewczynki w ciąży to brałyście?
Cześć! miło, ze dolaczasz
Co do tematu, ostatnio na grzyba dostałam pimafucin- już po 3 globulce przeszło cholerstwo wybrałam całe opakowanie i odpukac jest ok
też to brałam, rownież zadowolona byłam
Dziewczynki w ciąży to brałyście?
Arya88
Ja ostatnio dostalam na ciagle nie doleczona infekcje/ grzyba Gynazol. Az w szoku bylam, ze tak szybko i dobrze zadzialalo, a podeszlam sceptycznie.
Ja zyje, choc kaszel mam tak mocny, ze w klatce mnie boli jak kaszle
Mlp witaj wsrod czerwcoweczek
Wlasnie dzwonil maz, ze odebral mlodego z przedszkola, ale Panie mowia, ze byl nie wyrazny i ucho go boli. Myslicie, ze jak ja mialam zapalenie ucha to jest to zarazliwe?
Wlasnie dzwonil maz, ze odebral mlodego z przedszkola, ale Panie mowia, ze byl nie wyrazny i ucho go boli. Myslicie, ze jak ja mialam zapalenie ucha to jest to zarazliwe?
U
użytkownik 167877
Gość
Nie , zapalenie ucha nie jest zaraźliwe.Ja ostatnio dostalam na ciagle nie doleczona infekcje/ grzyba Gynazol. Az w szoku bylam, ze tak szybko i dobrze zadzialalo, a podeszlam sceptycznie.
Jak będzie bardzo chory to odrazu po antybiotyk idźcie. A jak lekko go boli to polecam do ucha otinum krople są przeciwzapalne i przeciwbólowe. I są bez recepty tak mi się wydaje.
Ostatnio mój synek był chory miał 39.8 stopni gorączki. Zbijalam paracetamolem i dawalam mu groplinosin , powiem wam że ten syrop jest naprawdę super. On działa niby 48h od zainfekowania . Sądzę, że na takie choroby z ,,przedszkola,, w sam raz.
reklama