reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Do wszystkich chorych mamusiek wracajcie do zdrowia i pod kołdrę ;) ja coś kicham
Ale mam sny ostatnio okropne
Jutro wizyta w piątek byłam na prenatalnych s jutro normalna u lekarza prowadzącego pierwszy raz nie chce na nią iść mam dosyć lekarzy, gabinetów nie chce wiem ze u małej wszystko OK mam filmik to sobie oglądam :) ale muszę bo zwolnienie się kończy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam już synka teraz będzie drugi. Na początku chciałam córeczkę, bardziej że względu że np kiedyś bd miała wnuki i właśnie to ze mną miała by ta lepsza więź. A dwóch synów będzie miało np żony i dzieci i wiadomo że synowa do swojej mamy będzie bardziej. Też już więcej dzieci nie planuje . I czułam chwilowe rozczarowanie . Teraz cieszę się tak z drugiego synka , że już nawet nie myślę o córeczce. I mam nadzieję , że na drugich prenatalnych 31 lekarz już na 100 powie , że chłopak [emoji23][emoji23][emoji23]
W sumie to tak jest ja jak miałam drugiego synka w życiu nie sądziłam że jeszcze będzie dziecko, mąż ciągle mówił że chce dwójkę ja w tyle głowy tak sobie myślałam że może za 10 lat go przekonam a tu nawet 2 lata nie minęły i bum to taki mój mały cud oby dopchac się do czerwca coś ostatnio mam jakiś niepokój

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki[emoji4] póki co leniuchuje ale wczoraj nie posprzatalam i dziś muszę trochę chałupe ogarnąć [emoji19]

Spokojnej niedzieli Wam życzę [emoji8]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Mam pytanko do mam co czują ruchy . To moja druga ciąża. Czuje już ruchy dość mocno aż widać jak brzuszek skacze momentami. Ale zawsze czuje ruchy tak bardziej z prawej strony. A z lewej nie . Czy to normalne ? W pierwszej czułam wszędzie na środku i po obu bokach. Tak dziwnie teraz [emoji23]
Ja czuje zazwyczaj po lewej [emoji3] ja sie zastanawiam czy skoro teraz czuje takie kopniaki to co to bedzie pozniej[emoji33] Pierwsze dziecko bylo chyba spokojniejsze...albo juz zapomniałam [emoji9]

Właśnie was nadrabiam przy kawie[emoji11]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Nie czuję się na siłach wych dziewczynke, prawie nie miałam styczności z małymi dziewczynkami, irytują mnie kucyki pony i kraina lodu. pewnie jakbym urodziła to by wszystko odeszło i sama bym się z tego śmiała. Ale naprawdę wolę kolejnego faceta
A ja ogladam kucyki z synkiem :D bajka to bajka, nie wiesz co będzie dziecko lubilo.
Ale wiem co czujesz, też się trochę stresuje ze może byc dziewczynka bo jak wchodzę na dział z ciuchami dla dziewczynek to mnie mdli od tego różu.
Będzie co będzie, najwyżej będę musiała dluzej ciuchów szukać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

a ja zawsze marzyłam o córeczce i mam synka i teraz przy drugiej ciąży modliłam się o drugiego synka i mam :) nie miałam pojęcia o czym koleżanki mówiły gdy wspominały o magicznej więzi matki z synem teraz już od 21 miesięcy już wiem i chcę więcej :) mam nadzieję tylko że będę fajną teściową kiedyś a nie zazdrosną i zaborczą o synów :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry