reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzisiaj cały dzień leniuchuje w końcu mamy niedziele :)
U nas przez ostatnie dwa dni ruchów jak by mniej.
Dzisiaj sobie zdałam sprawę ze muszę kupić nowe biustonosze miseczka mi się tak nie zwiększyła ale obwód i teraz mam tylko jeden dobry :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj sobie zdałam sprawę ze muszę kupić nowe biustonosze miseczka mi się tak nie zwiększyła ale obwód i teraz mam tylko jeden dobry :)

Ja kupiłam sobie dwa sportowe żeby cyckow fiszbinami nie męczyć.

Dzień dobry dziewczynki.

Zdrówka dla chorych, ja się trzymam jako tako, piję witaminę C z miodem i wkraplam wodę utlenioną do uszu - odpukać działa.
Mój synuś za to przeziębiony na całego, oby do czwartku mu się poprawiło bo dzien babci w przedszkolu.

Co do płci to my marzyliśmy o drugim synku i jest [emoji5]
ale z dziewczynki też byśmy się cieszyli przecież .)

Co do imion to uważamy, że to nam ma się podobać, pierworodny ma na imię Nikodem i nikomu sie nie podobało na początku - ale dla nas to najpiękniejsze imię na świecie :)
Teraz ma być Marcel, spotkał się z większym uznaniem hehe ale najważniejsze, że Nikosiowi się bardzo podoba to imię :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Duzo zdrówka dla Wszystkich naszych chorych mamusiek :*

U mnie bedzie druga dziewczynka , a ja jestem szczęśliwa że to druga dziewczynka.

Jak z córką dowiedzialm sie ze bedzie dziewczynka to moja teściowa nie mogła przeżyć ze dziewczynka :/ przez pół ciąży babsztyl za mną chodził i mówił ze napewno chlopak bo.za ladnie wyglądam na dziewczynke ,(wtedy mieszkalam z nia) a pograzyla sie na maxa jak przyjechalam ze szpitala z Nelka a ona do mnie...." tomek ( mój mąż) to by sie z pierwszego.syna cieszył ,a nie córki"....... przeplakalam tyle przez tą su..ke. jak mozna powiedziec takie rzeczy kobiecie ktora urodzila dopiero.co.pierwsze dziecko po 2 poronieniach...później sie tlumacza że tak tylko palnela. Nom ale tego jej napewmo nie zapomne.

5djylbetecfse5n6.png

Sa taki zapiecia do stanika i o 3 cm zwiwkszaja obwód . W pasmanteri mozna kupic za jakies 5zl.

5djylbetecfse5n6.png

Moja tesciowa raczej powściągliwa jest, ale jak się dowiedziała, że ma być drugi chłopiec to jej się wymsknęło "o jeju" - na co od razu mąż co ojeju to już powiedziała, że nic, że dobrze :) ale się zdziwiła bo i ona i wszystkie jej siostry mają parki hehe

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry