Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dziękuję kupię:*Zajączku *spam* syrop i tabletki dla kobiet w ciąży są
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kupię:*Zajączku *spam* syrop i tabletki dla kobiet w ciąży są
Mój ginekolog Powiedział, że do ssania można Isle i *spam* gardło. Można też psikać Tamtum Verde , ale z umiarem.Oczywiście nie śpię... boli mnie gardło co można kupić za syrop dla ciężarnej bo się wykoncze do tego katar...niech już będzie rano
Oooo a u nas się rozpuszczaDzien dobry! Alr nas sniegiem zasypalo!!!
*spam* w początkowej fazie jest dobry, są też saszetki do rozpuszczania. I na gardło jeszcze MamaGard, skład taki sam tylko tansze. )
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Duso zdrowka, mam nadzieje, ze szybko minie i w nie rozkreci sie.Dziękuję Dziewczyny:* myślałam że jak zawsze samo przejdzie ale doszedł jeszcze kaszel, boję się żeby to się jakimś chorobskiem ne skończyło.
Dlatego chcę wiosnę [emoji58] matko
Ja tantum verde i ten syrop *spam* brałamOczywiście nie śpię... boli mnie gardło co można kupić za syrop dla ciężarnej bo się wykoncze do tego katar...niech już będzie rano
Może to straszne ale trochę rozumiem twoja koleżankę pewnie przeżyła szok ja jak byłam u ginekologa i myślałam co będzie jak powie że chłopak to chciało mi się płakać ale to kwestia pragnień, marzeń wieloletnich i tego że wiem że więcej dzieci nie będę miała i to nie chodzi że się tego dzieciątka nie kocha bo się kocha ale mając dwóch synów zrozumiałabyś...Swoich nie zamieniłbym na żadną dziewczynkę ale są chwile że po prostu chciałabym mieć tą samą płeć w domu [emoji58]Udusiła bym jak to czytam czy te teściowe nie pamiętają już jak były same w ciąży nie rozumiem tych tekstów Dziecko to dziecko jak się chce konkretną płeć to tylko adopcja Koleżanka zaszła w 3 ciążę z nadzieją na dziewczynę jak się dowiedziała że będzie chłopak to od razu przeszła jej ochota na tą ciążę dla mnie to chore