reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Witam. Tak gadacie o tej płci. Ja jeszcze do niedawna tylko Junior i Junior a teraz jak wiem że będzie dziewuszka to tak się przestawilam ze szok [emoji44][emoji7] Myślałam że już wszystko mam a teraz wiem że mam za mało sukienek [emoji1] wczoraj udało mi się kilka namierzyć po super extra cenie [emoji4] Jutro wkleję jakieś fotki na zakupowy. Miłego niedzielnego popołudnia [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Ja oczywiście z tymi bajkami to tak w dużym uproszczeniu pisałam. ;) ot po prostu świat ksiezniczek itd nie jest dla mnie i tyle. i wydaje mi się, ze bylabym gorsza mama dla córki niż dla syna.
W ogóle teraz też się martwię że nie będę umiała pomnożyć tej miłości. Mati dla mnie jest tak idealny i zajebisty, ze ciężko mi jest sobie wyobrazić; ze drugie dziecko może Mu dorównać :p hormony :p

Dziewczyny a czy was też tak bolą pępki ? Raz na jakiś czas robi się wokół niego taka gruba otoczka i cały obszar do okoła boli ;(

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry