reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny mam jeszcze takie głupie pytanie,ale jestem ciekawa Waszych opinii. Ogólnie dostałam nakaz oszczędzania się,leżenia itp a koleżanka zaprosiła mnie na kręgle jutro. Poszłybyście?
Kochana ja bym nie szła. Grać i tak nie możesz. A na kawkę możecie się umówić np u ciebie. [emoji4]

reklama
Dziewczyny mam jeszcze takie głupie pytanie,ale jestem ciekawa Waszych opinii. Ogólnie dostałam nakaz oszczędzania się,leżenia itp a koleżanka zaprosiła mnie na kręgle jutro. Poszłybyście?
To zależy wszystko od tego dla czego. Czym innym jest też oszczędny tryb życia a czym innym bez względne leżenie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak lekarz kazal sie oszczedzac to zdecydowanie nie

oar8s65gmlqg37sx.png

An93 ja bym odpuściła, jednak przy grze wkłada się dużo wysiłku, a będziesz jeszcze mieć okazję!

Suelen, przykro mi że żadnych konkretnych info nie dostałaś, wypoczywaj ile się da i żeby szybko opuściła Cie ta zaraz!
Trzymamy zatem kciuki za wizytę u ginekologa :-) żeby konkretna była :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny właśnie o to mi chodziło ;) bo chcę odmówić,a nie wiedziałam czy nie wyjdę na przewrażliwioną :)

reklama
Do góry